Városlista
2022. december 10, szombat - Judit

Hírek

2022. Július 27. 14:08, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Újabb drogtermesztő

Újabb drogtermesztő

A salgótarjáni rendőrök egy 18 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

A salgótarjáni nyomozók tudomására jutott, hogy a megyeszékhelyen egy férfi kábítószert termeszt. A rendőrök 2022. július 25-én kutatást tartottak a 18 éves férfi lakásán, az ahhoz közeli erdőrészben, valamint az általa használt nagymamája garázsában. A hatóság tagjai az erdőben a férfi által cserépben és egyéb módon termesztett hét növényt foglaltak le. A garázsból egy papírdobozban, műanyag flakonokban 12 növényt, valamint LED világítást, növényi magokat és kábítószert tartalmazó cigarettacsikket, míg a lakásán kábítószer fogyasztásához használatos eszközt, és bruttó 4,1 gramm tömegű növényi törmeléket találtak meg és foglaltak le. A növények, valamint a cigarettacsikkek MMC Cannabis teszttel történő vizsgálata pozitív eredménnyel zárult.

A rendőrök elfogták, a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították a helyi lakost, akit kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgattak. A gyanúsított elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság a nyomozást szakértők bevonásával folytatja.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 09. 14:22, péntek | Helyi

Nav: ügyfélfogadási rend változás

2022. December 09. 10:53, péntek | Helyi

Sapka, sál, és téligumi

Kérjük, fogadják meg a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottságának ajánlásait a téli közlekedéssel kapcsolatosan.

2022. December 09. 10:50, péntek | Helyi

Újabb embercsempész rendőrkézen

A Nógrád megyei rendőrök egy cseh állampolgárt vettek őrizetbe.

2022. December 09. 10:45, péntek | Helyi

Ügyészek a pályaorientációs napon

Két ügyész is részt vett a pásztói Mikszáth Kálmán Gimnáziumban megrendezett pályaválasztási napon, melynek célja az volt, hogy az iskolaválasztás előtt álló tanulók minél több szakterületet megismerhessenek.