Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Július 24. 08:47, hétfő | Helyi
Forrás: police

Újabb díler őrizetben

Újabb díler őrizetben

A rétsági rendőrök elfogtak egy 33 éves váci férfit.

a Rétsági Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt egy 34 éves nőtincsi férfi ellen, míg kábítószer birtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt egy 33 éves férfi ellen folytat eljárást.

A nyomozás során beszerzett információk alapján megalapozott a gyanú arra, hogy a 34 éves nőtincsi férfi részére T. István 33 éves váci lakos továbbértékesítés céljából 2017. július 14-én bruttó 34,6 gramm - a szakértői vélemény alapján - amfetamin tartalmú port és további kábítószergyanús anyagokat adott el. Adatok merültek fel arra is, hogy T. István korábban több alkalommal több személynek fogyasztás céljából kábítószert értékesített.

A rétsági rendőrök T. Istvánt 2017. július 21-én este Vác belterületén elfogták. A nyomozók a férfi személygépkocsiját átvizsgálták, melyben 30 milliliter kábítószergyanús folyadékot, bruttó 12,6 gramm össztömegű kábítószergyanús tablettát, több alufóliába csomagolt bruttó 32,6 gramm tömegű fehér színű port, valamint nagy mennyiségű készpénzt találtak és foglaltak le.

A hatóság tagjai a 33 éves váci férfit a Rétsági Rendőrkapitányságra előállították, kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

Az ügyben még további négy személy ellen folyik az eljárás kábítószer birtoklás megalapozott gyanúja miatt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:40, csütörtök | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.