Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2016. Szeptember 15. 13:30, csütörtök | Helyi
Forrás: 3100.hu

Új üzemrészt adott át a Mitsuba

Új üzemrészt adott át a Mitsuba

Az autóelektronikai berendezéseket gyártó Mitsuba Automotive Systems os Europe Kft. új épületrésszel bővíti gyártó és tároló kapacitásait Salgótarjánban.

A beruházás várhatóan 2017 végére készül el, amellyel 150 új munkahelyet teremt a cég. A fejlesztés 4,3 milliárd forintból jön létre, melyből 850 millió forint támogatást nyújt a magyar kormány.

Ünnepélyes keretek között adták át szeptember 14-én az új épületrészt, melyen beszédet mondott Szabó László, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára és Hino Noboru, a Mitsuba-csoport elnök-vezérigazgatója is.

Hino Noboru elmondta: az új fejlesztéssel a raktározási és gyártókapacitás kétszeresére nőtt és az új egységben folyamatosan történik a gépsorok telepítése. Beszéde végén köszönetét fejezte ki a magyar kormány 850 millió forint támogatásáért.

Kép: szakéshordó törés az új üzemrész átadásán. /Macumura Tomojuki (a Mitsuba Autóalkatrész Gyártó Kft. ügyvezető igazgatója), Szabó László (a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára), Hino Noboru (a Mitsuba-csoport elnök-vezérigazgatója)/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.

2024. Július 16. 09:00, kedd | Helyi

A Hold és az Antares együttállása lesz látható szerda este az égbolton.

Szabad szemmel is látható lesz Hold és az Antares csillag együttállása szerda este tíz órától az égbolton - tájékoztatta a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Július 16. 08:39, kedd | Helyi

Rétvári Bence: jól indult a járóbeteg-időpontfoglalás az Egészségablak alkalmazásban.

Az indulás óta napi csaknem ötszáz időpontot foglaltak a betegek az Egészségablak mobilalkalmazással a járóbeteg-szakrendelőkben.