Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2016. Július 01. 15:00, péntek | Helyi
Forrás: police

Új rendőrőrs Nógrád megyében - videóval

Új rendőrőrs Nógrád megyében - videóval

Átadták a Kállói Rendőrőrs épületét.

Az Országos Rendőr-főkapitányság és Kálló önkormányzatának támogatásával adták át azt a felújított épületet, amelyben 2016. július 1-jétől 21 rendőr teljesít szolgálatot. Kálló község önkormányzata mintegy 12 és fél millió forint saját forrást biztosított a beruházáshoz. Az Országos Rendőr-főkapitányság az önkormányzati forráson túl, több mint 18 millió forintos további támogatást nyújtott a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság számára.

A Kállói Rendőrőrs épületének átadásán ünnepi beszédet mondott Kovács István rendőr vezérőrnagy, rendőrségi főtanácsos, gazdasági országos rendőrfőkapitány-helyettes, főigazgató, Baboss Buda, Kálló község polgármestere, valamint Balla Mihály országgyűlési képviselő. Az új őrs épületét fr. Kálmán Peregrin atya, a Szentkúti Nemzeti Kegyhely igazgatója áldotta meg.

A rend őrei szolgálatukat korszerű, a kor elvárásainak megfelelő körülmények között láthatják el. A rendőrőrs illetékességi területéhez tizenkét település tartozik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 12:00, szombat | Helyi

Megemlékezés Szent Flórián napján.

Május 4. Szent Flórián, a tűzoltók védőszentjének napja. Ez a nap a hivatásos, az önkormányzati, a létesítményi és az önkéntes tűzoltóké, valamint az összes tüzes mesterséget művelőé, ezen a napon valamennyiük védőszentje elő

2024. Május 04. 08:00, szombat | Helyi

Jó idő lesz hétvégén, vasárnap van esély záporokra.

Túlnyomóan napos idő várható. Kezdetben a Dunántúlon lesz több a felhő, néhol eső, zápor is előfordulhat.

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.