Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2015. Július 03. 12:00, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

Új pszichoaktív anyagot állított elő

Új pszichoaktív anyagot állított elő

Egy 46 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként a rétsági nyomozók.

A Rétsági Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást V. László 46 éves nógrádi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2015. június 25-ét megelőzően - pontosabban meg nem határozható időpontban - nógrádi családi házának műhelyében, az előzetes szakértői vélemény alapján, új pszichoaktív anyagnak minősülő anyagot állított elő. A nyomozók a megtartott házkutatás alkalmával digitális mérleget, több mint 35 kilogramm zöldes barnás színű növényi törmeléket, több mint 50 gramm fehér színű port és egyéb, az új pszichoaktív anyag előállításához szükséges eszközöket és anyagokat találtak meg és foglaltak le.

V. Lászlót a lakásán - az új pszichoaktív anyag előállítása közben - a rendőrök tetten érték, elfogták és a rendőrkapitányság épületébe előállították. A gyanúsítottként kihallgatott férfi szabadlábon védekezhet. A Rétsági Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szakértők bevonásával folytatja az eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.