Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. Január 14. 13:30, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Új bűnmegelőzési projekt indult Nógrád megyében

Új bűnmegelőzési projekt indult Nógrád megyében

\"Bocsánatot kérek!\" címmel kezdődött meg az öt hónapos bűnmegelőzési programsorozat.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság 2016. január 13. és 2016. május 12. között - a Belügyminisztérium Nemzeti Bűnmegelőzési Tanácsának finanszírozásával - valósítja meg a „Bocsánatot kérek!” című bűnmegelőzési projektet. A program célja a család-, gyermek- és ifjúságvédelmi tevékenység javítása, a gyermekvédelmi jelzőrendszer hatékonyságának növelése, a gyermekek biztonságának és önvédelmi képességének növelése, továbbá az iskolai erőszak csökkentése, a fiatalok konfliktuskezelési technikáinak javítása, agressziócsökkentés, stresszoldási technikák elsajátítása, az elkövetővé és áldozattá válás megelőzése.

A salgótarjáni Cogito Általános Művelődési Központban 2016. január 13-án megtartott nyitóünnepségen Dr. Nagy László rendőr dandártábornok úr, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője köszöntötte a megjelenteket. Az ünnepélyes megnyitót követően az iskolai erőszak, az online bántalmazások és a kiskorúakkal történő kommunikáció témakörében tartottak előadást a szakemberek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 08:30, péntek | Helyi

Mozgalmas szerdán vannak túl tűzoltóink.

Frontálisan összeütközött egy kisbusz és egy személyautó szerda délután a 2-es főúton, Nőtincs közelében.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.