Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2013. Február 18. 12:00, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Ügyességi verseny óvodásoknak

Ügyességi verseny óvodásoknak

A SKÁID Beszterce-lakótelepi Tagiskola játékos váltóversenyt rendez Salgótarján és körzete óvodás csapatainak.

A rendező iskola tornacsarnokába február 21-én, csütörtökön várják az indulókat, a verseny 10 órakor kezdődik majd. A bajnokságot harmadik alkalommal rendezik meg, tavaly a Gyermekkert Tagóvoda szerezte meg az első helyet.
A csapatokat 12 ovisnak (hat fiú és hat lány) kell alkotnia, életkori megkötés nélkül. Minden játékban egyszerre csak tíz gyermek szerepel (öt fiú és öt lány), de a versenyszámok között lehet cserélni.
A fiataloknak hét gyakorlatban kell bizonyítaniuk a bajnokság során: szlalomfutás váltóbottal, labdagurítás, nyusziugrás, dobás a szekrényre, akadálypálya, labdavezetés és „krumpliültetés” (labdák elhelyezése karikákban).
A győztes óvoda elnyeri a „Salgótarján bajnoka” címet és sportszerjutalomban részesül, míg a dobogós csapatok játékosai érmet kapnak. További részletekért és az ingyenes nevezésért a sramko.tibor@upcmail.hu címet kell felkeresni.

Címkék: óvoda

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 08:35, péntek | Helyi

Kövér László: a jövő a gyermekekben van.

A jövő a gyermekekben van, és nem a birodalmi érdekekért elesett hősi halottakban jelentette ki az Országgyűlés elnöke egy kormányzati támogatással megvalósult bölcsőde csütörtöki átadási ünnepségén, Pásztón.

2024. Május 17. 08:08, péntek | Helyi

Kövér László házelnök látogatása Salgótarjánban - 2024.05.16.

Ha az európai parlamenti (EP-) választáson bekövetkezik a normalitás, a békepártiak irányába való eltolódás, az ki fog hatni a világpolitikára is - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke.

2024. Május 17. 08:00, péntek | Helyi

Viharos péntek!

Éjjel egyre nagyobb területen, pénteken pedig sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra, valamint felhőszakadás és jégeső is kialakulhat.

2024. Május 17. 07:06, péntek | Helyi

A Nap körül keringenek a bolygók

481 éve, 1543. 05. 17-én történt, hogy Nikolaus Kopernikusz lengyel csillagász megjelentette könyvét, mely szerint a Nap körül keringenek a bolygók.