Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. Augusztus 20. 12:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Tyúktolvajok rendőrkézen

Tyúktolvajok rendőrkézen

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás bűntett elkövetése miatt folytatott büntetőeljárást B. Tamás 25 éves ipolytarnóci lakos és társai ellen.

B. Tamás megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy K. Gergely 22 éves ipolytarnóci lakossal együtt 2013. január 17. és 2013. május 2. közötti időben a kerítésen átmászva Ipolytarnócon lévő házak udvarára mentek be, ahol a baromfi ólakat felfeszítették és azokból tyúkokat tulajdonítottak el. A fiatalemberek egy ház udvarán lévő füstölő lakatját is leverték és abból különféle húsokat vittek el, valamint egy nyári konyhából élelmiszereket, konyhai eszközöket és egy termény tárolására szolgáló helyiségből búzát is eltulajdonítottak.
B. Tamás 2013. februárjában O. József 23 éves ipolytarnóci lakossal a nyitott kapun bement egy ugyancsak Ipolytarnócon lévő udvarra is, ahonnan tűzifát tulajdonítottak el. A rendőrök beazonosították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható három férfit, akiket a rendőrkapitányságra előállítottak és gyanúsítottként kihallgattak. B. Tamást és K. Gergelyt őrizetbe vették, előzetes letartóztatásukat a bíróság elrendelte.
A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Címkék: tyúktolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:11, csütörtök | Helyi

Az anyák napja eredete és ünneplése

Az anyák napja a család egyik fontos ünnepe, amelyet számtalan módon lehet felejthetetlenné tenni évről évre. Mióta ünnepeljük, és mitől válhat különlegessé? Magyarországon május első vasárnapján az anyákat ünnepeljük.

2024. Május 02. 18:00, csütörtök | Helyi

Das Weltauto: lassan átalakul a magyarországi használtautó-piac.

A magyarországi használtautó-piacon jelenleg az alsó-közép kategória a legnépszerűbb, az élen még a korábbi évtizedek hagyományosan erős márkái állnak.

2024. Május 02. 17:50, csütörtök | Helyi

A BMW autógyár miatt nőtt az érdeklődés a járműmérnöki képzés iránt Debrecenben.

Amióta a BMW bejelentette, hogy Debrecenben építi fel legújabb autógyárát, ugrásszerűen nőtt az érdeklődés a Debreceni Egyetem (DE) műszaki karának járműmérnöki képzése iránt.

2024. Május 02. 12:00, csütörtök | Helyi

Nyitva hagyott gépjárművekre utazott, a nyomozók elfogták.

Laptopot, egyéb műszaki cikket és termékeket, továbbá több mint másfél millió forintot zsákmányolt két járműből az a 21 éves salgótarjáni elkövető, akit azóta elfogtak és őrizetbe vettek a rendőrök.