Városlista
2024. március 3, vasárnap - Kornélia

Hírek

2014. Június 24. 07:30, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Tűzmegelőzési pályázat Nógrádban

Tűzmegelőzési pályázat Nógrádban

„Hatékony tűzmegelőzési kommunikáció\" címmel, kétkörös – országos és megyei –, felmenő rendszerű alkotópályázatot hirdetett az Országos Tűzmegelőzési Bizottság 10-18 év közötti fiatalok számára.

A pályázat célja megtalálni azokat a különösen kreatív, ötletes és tetszetős kommunikációs megoldásokat, amelyekkel az eddigieknél is hatékonyabban érhető el a tűzmegelőzéssel érintett célközönség. Az első körben július végéig várják a pályaműveket Nógrád Megyei katasztrófavédelmi Igazgatóságon elektronikus adathordozón, vagy e-mail-ben. A pályázóktól tűzmegelőzést népszerűsítő plakátot, vagy weboldalakon alkalmazható bannert kérnek, de lehet pályázni tizenöt másodperces hanganyaggal, vagy harminc másodperces filmanyaggal is ebben a témában. A negyedik kategória pedig weblap vagy blog tervezésről, illetve mobil eszköz alkalmazásról szól. A megyei bírálóbizottság kategóriánként három-három alkotást díjaz majd. A kisorsolásra szánt díjak között egy kétnapos, négy fő részére szóló balatonföldvári szállodai meghívást is lehet nyerni.

Vissza a kezdőlapra

Címkék: pályázat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 03. 18:00, vasárnap | Helyi

MERRE TOVÁBB SALGÓTARJÁN?

Sokan, sok helyen kérdezik mostanában: Mi a véleménye Salgótarjánról? Ön hogy érzi magát? Milyen gondjai vannak? Min változtatna? Itt feltettünk 2 egyszerű kérdést amire érdemes válaszolnia!

2024. Március 03. 17:42, vasárnap | Helyi

Ha ezt meglépik a háziorvosok, abból baj lesz.

A Magyar Orvosi Kamara felmérése szerint az alapellátó orvosok negyede a magánellátásban fog a következő három évben munkát vállalni a jelenlegi státusza rovására.

2024. Március 03. 17:39, vasárnap | Helyi

Salgótarján „nemzetközi“ piaca - 2018

04. 12. 2018./Rudo barátom a családjával Besztercebányáról jött le vásárolni Salgótarjánba a piacra. „Gyere el te is Géza, kell a tolmács.” Örömmel mentem. Félévente egyszer lejár Tarjánba vásárolni.

2024. Március 03. 17:20, vasárnap | Helyi

Lengyel piac - Salgótarjánban (is) :-D

A rendszerváltás előtti idők jellegzetessége volt a Lengyel piac. Ez volt az a hely, ahol be lehetett szerezni a kétes eredetiséggel rendelkező, nyugatinak látszó árukat anno. De miért volt lengyel egyáltalán?