Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2015. Január 06. 13:30, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Tűzifával törte be az ablakot

Tűzifával törte be az ablakot

Az 50 éves férfit a rétsági rendőrök a rendőrkapitányságra előállították, ellene eljárás indult.

A Rétsági Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság és zaklatásvétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárástK. R. 50 éves kétbodonyi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi megalapozottangyanúsítható azzal, hogy a napokbanfelkereste volt élettársát diósjenői otthonában, akitől követelte visszaa tulajdonát képező tárgyakat, majd amikor azt részére nem adta át, asértettet bántalmazással fenyegette meg. Az ezt követő hangosszóváltás után az 50 éves férfi a kerítésnél talált tűzifát aház teraszának ablakába dobta, majd a helyszínről történő távozásátkövetően a sértettet telefonon felhívta, és újra megfenyegette.

A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, ésgyanúsítottként hallgatták ki.

Képünk illusztráció.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.