Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2019. Március 04. 11:05, hétfő | Helyi
Forrás: NMKI

Tűzgyújtási tilalom Nógrád megyében

Tűzgyújtási tilalom Nógrád megyében

Március elsejei hatállyal elrendelte Nógrád megyére vonatkozóan is a tűzgyújtási tilalmat a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Erdészeti Igazgatósága. A tilalom felülírja a szabadtéri tűzgyújtásra vonatkozó önkormányzati rendeletben kijelölt lehetőségeket!

A mai naptól tehát tilos a tűzgyújtás a kijelölt tűzrakó helyeken, valamint az erdőterületeken és fásításokban, illetve az ezek határától számított kétszáz méteres körzetben lévő külterületi ingatlanokon is, de tilos a parlag- és gazégetés is. A tűzgyújtási tilalom, azaz a fokozott tűzveszély időszaka március elsejétől, azaz mától visszavonásig él Nógrád megye teljes területére vonatkozóan.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 15:00, péntek | Helyi

Rossz matek: 2×72=2×39+2×4!!!

Jövet-menet gyorsan hajtott Dejtáron.

2024. Május 17. 12:00, péntek | Helyi

Pünkösd - A szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények.

A Szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények. A húsvét után ötven nappal tartott pünkösd - a húsvét és a karácsony mellett a harmadik legnagyobb keresztény ünnep, neve a görög pentékoszté (ötven) szóból ered.

2024. Május 17. 08:35, péntek | Helyi

Kövér László: a jövő a gyermekekben van.

A jövő a gyermekekben van, és nem a birodalmi érdekekért elesett hősi halottakban jelentette ki az Országgyűlés elnöke egy kormányzati támogatással megvalósult bölcsőde csütörtöki átadási ünnepségén, Pásztón.

2024. Május 17. 08:08, péntek | Helyi

Kövér László házelnök látogatása Salgótarjánban - 2024.05.16.

Ha az európai parlamenti (EP-) választáson bekövetkezik a normalitás, a békepártiak irányába való eltolódás, az ki fog hatni a világpolitikára is - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke.