Városlista
2023. szeptember 22, péntek - Móric

Hírek

2012. Április 04. 00:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Tuning Show sok nógrádi rajongóval

Tuning Show sok nógrádi rajongóval

Kiválóan sikerült az idei Tuning Show, melyet hetedik alkalommal rendeztek meg a Budapest Motor Fesztivállal és az EMAT találkozóval együtt a Hungexpo területén.

Kiválóan sikerült az idei Tuning Show, melyet hetedik alkalommal rendeztek meg a Budapest Motor Fesztivállal és az EMAT találkozóval együtt a Hungexpo területén. Az idei kiállításnak öt pavilon adott otthont, ahol különböző autó- és motorcsodákat tekinthettek meg az érdeklődők, köztük sok-sok nógrádi rajongó is.

A TuningShow két nagy pavilont kapott. A fő kiállítóhelyen 11 ország több mint 150 csúcskategóriás tuning- és címlapautója sorakozott fel, míg a másik pavilonban a kisebb tunerek munkái voltak láthatóak. A kiállításon számtalan autómárka képviseltette magát, az öreg veteránoktól kezdve egészen a modern luxusautókig. A fő kiállító pavilonban az érdeklődők betekinthettek egy tuning autó születésébe. Idén egy hetedik generációs Passat átépülésének lehettek tanúi a látogatók, ami a show ideje alatt a gyári állapotból egy komoly tuning verdává vált. A Tuning Shown rendeztek hangnyomás-mérő versenyt, s akik megunták a tuning sokadalmat, azok a nagyszínpad változatos programjai közül válogathattak.

A Motor Show igazi fesztivál hangulatot jelentett, melyen a látogatók megismerhették a legújabb újdonságokat, találkozhattak híres motorosokkal, így Talmácsi Gáborral is. A rendezvény ideje alatt a Motor Show színpadán folyamatos koncertekkel szórakoztatták a nagyérdeműt, illetve egy lezárt területen Trial és rendőrségi motoros bemutatót láthattak az érdeklődők.
Az EMAT kiállítás pavilonjának sem volt oka a szégyenkezésre. A látogatók itt igazi vérbeli Hot Rodokat és Choppereket láthattak gyári, illetve épített kategóriákban. Szintén ebben a pavilonban rendezték a 2012-es Tatoo Expot, ahol az ország legjobb tetováló művészei mutatták meg a tudásukat.
Akiknek már elegük volt az autó hifik dübörgéséből, azokat szabadtéri programok várták: GYMKHANA OB és autós motoros bemutató. A szombati edzéseken a GYMKHANA versenyzői gyakoroltak a kétféleképpen felállított pályán, szünetekben pedig drift és motoros bemutatóval szórakoztatták a nagyérdeműt.
Mindent összegezve, jól megszervezett rendezvénynek lehettek tanúi a látogatók, ahová érdemes volt ellátogatni.
Kép és szöveg: Berta Gábor

Címkék: Tuning Show

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 21. 15:00, csütörtök | Helyi

Digitális automata központi ütközővel felszerelt vonatot mutatott be a Rail Cargo Hungaria Zrt.

Hat európai országot érintő tesztkörút keretében digitális automata központi ütközővel (DAC) felszerelt vonat érkezett Magyarországra - közölte a Rail Cargo Hungaria Zrt.

2023. Szeptember 21. 10:08, csütörtök | Helyi

Húszezer laptopot szállít a Delta Systems iskoláknak!

Két ütemben mintegy négymilliárd forint értékben 10-10 ezer laptopot szállít a Delta Technologies 100 százalékos leányvállalata, a Delta Systems Kft. budapesti, Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Somogy és Baranya vármegyei köznevelés.

2023. Szeptember 21. 09:00, csütörtök | Helyi

Kerékpártúra Kopcsányi Ottó emlékére.

A többdiplomás pedagógus, Kopcsányi Ottó 2008. tól haláláig, 2019. április 5-ig irányította igazgatóként a Szondi életét, az iskola ezen időszakban több fejlesztéssel, korszerűsítéssel alapozta meg a szakképzés modernizációját, a

2023. Szeptember 21. 07:00, csütörtök | Helyi

Melegszik az idő!

Reggelre többségében az északi, északkeleti tájakon párássá, ködössé válhat a levegő, a Dunántúlon pedig helyenként előfordulhat gyenge eső, zápor.