Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2012. Április 04. 00:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Tuning Show sok nógrádi rajongóval

Tuning Show sok nógrádi rajongóval

Kiválóan sikerült az idei Tuning Show, melyet hetedik alkalommal rendeztek meg a Budapest Motor Fesztivállal és az EMAT találkozóval együtt a Hungexpo területén.

Kiválóan sikerült az idei Tuning Show, melyet hetedik alkalommal rendeztek meg a Budapest Motor Fesztivállal és az EMAT találkozóval együtt a Hungexpo területén. Az idei kiállításnak öt pavilon adott otthont, ahol különböző autó- és motorcsodákat tekinthettek meg az érdeklődők, köztük sok-sok nógrádi rajongó is.

A TuningShow két nagy pavilont kapott. A fő kiállítóhelyen 11 ország több mint 150 csúcskategóriás tuning- és címlapautója sorakozott fel, míg a másik pavilonban a kisebb tunerek munkái voltak láthatóak. A kiállításon számtalan autómárka képviseltette magát, az öreg veteránoktól kezdve egészen a modern luxusautókig. A fő kiállító pavilonban az érdeklődők betekinthettek egy tuning autó születésébe. Idén egy hetedik generációs Passat átépülésének lehettek tanúi a látogatók, ami a show ideje alatt a gyári állapotból egy komoly tuning verdává vált. A Tuning Shown rendeztek hangnyomás-mérő versenyt, s akik megunták a tuning sokadalmat, azok a nagyszínpad változatos programjai közül válogathattak.

A Motor Show igazi fesztivál hangulatot jelentett, melyen a látogatók megismerhették a legújabb újdonságokat, találkozhattak híres motorosokkal, így Talmácsi Gáborral is. A rendezvény ideje alatt a Motor Show színpadán folyamatos koncertekkel szórakoztatták a nagyérdeműt, illetve egy lezárt területen Trial és rendőrségi motoros bemutatót láthattak az érdeklődők.
Az EMAT kiállítás pavilonjának sem volt oka a szégyenkezésre. A látogatók itt igazi vérbeli Hot Rodokat és Choppereket láthattak gyári, illetve épített kategóriákban. Szintén ebben a pavilonban rendezték a 2012-es Tatoo Expot, ahol az ország legjobb tetováló művészei mutatták meg a tudásukat.
Akiknek már elegük volt az autó hifik dübörgéséből, azokat szabadtéri programok várták: GYMKHANA OB és autós motoros bemutató. A szombati edzéseken a GYMKHANA versenyzői gyakoroltak a kétféleképpen felállított pályán, szünetekben pedig drift és motoros bemutatóval szórakoztatták a nagyérdeműt.
Mindent összegezve, jól megszervezett rendezvénynek lehettek tanúi a látogatók, ahová érdemes volt ellátogatni.
Kép és szöveg: Berta Gábor

Címkék: Tuning Show

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 12:30, vasárnap | Helyi

Hajóbaleset Verőcénél - OMSZ: fej- és kulcscsontsérülést szenvedett a balesetet túlélő férfi.

Kisgéphajó ütközött egy szállodahajóval szombat éjjel a Dunán, Verőce közelében, a balesetben ketten meghaltak, öt embert jelenleg is keresnek - közölte az M1 Híradója vasárnap délelőtt.

2024. Május 19. 09:29, vasárnap | Helyi

Nyitott szertárkapuk!

Május 26-án, vasárnap ismét kinyílnak a tűzoltólaktanyák szertárkapui, hogy gyereknap alkalmából feledhetetlen élményt nyújtsanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

2024. Május 19. 09:10, vasárnap | Helyi

Gépjárműtüzek, közlekedési balesetek és viharkárok!

Kigyulladt egy személyautó,Bontási munkálatok közben kigyulladt egy forgalomból kivont személyautó,Ráfutásos balesetet szenvedett két személyautó,Álló gépjárműnek ütközött egy személyautó...

2024. Május 19. 08:58, vasárnap | Helyi

Csíksomlyói búcsú - Csíksomlyói szónok: csak éltető és élő, tevékeny hittel lehet békét teremteni.

Csak éltető és élő, tevékeny hittel lehet békét teremteni ebben a háború sújtotta világban, amikor fizikai, szellemi, lelki háború tör ránk, ezért van szükség a hitben és szeretetben való megújulásra.