Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. Február 12. 09:00, péntek | Helyi
Forrás: police

Trükkös lopás Nőtincsen

Trükkös lopás Nőtincsen

Egy idős nő pénzét vitték el a tolvajok.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére érkezett a bejelentés, miszerint egy idős nőt, nőtincsi családi házában két ismeretlen férfi kereste fel és pénzváltásra kérték meg. A néni a lakásába az idegeneket beengedte, majd az egyik személy elterelte a sértett figyelmét, míg a társa a lakásban kutatott és a megtakarított pénzt eltulajdonítva a helyszínről távoztak.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy a trükkös tolvajok nem csak pénzváltás ürügyén, de vizet kérve, szolgáltató munkatársának, vagy hatóság tagjának magukat kiadva is szándékozhatnak bejutni otthonaikba. A szolgáltatók munkatársaitól minden esetben kérjenek fényképes igazolványt!

Kérjük az időseket, különösen az egyedül élőket, hogy ne engedjenek be lakásukba idegeneket! Szükség esetén hívják fel hozzátartozóikat, vagy szomszédjukat; az ismeretlen látogatónak mondják meg, hogy jöjjön vissza később!

Ha bűncselekmény áldozatává váltak, vagy gyanús körülményt észlelnek, azonnal tegyenek bejelentést a 112-es segélyhívó számon!

Képünk illusztráció.

Címkék: Nőtincs, tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.

2024. Május 03. 08:00, péntek | Helyi

Szeles, nyárias idő.

Erősen felhős lesz az ég, és sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra, helyenként ismét előfordulhatnak hevesebb gócok.

2024. Május 03. 07:02, péntek | Helyi

A magyar állami frankhamisítás, amellyel Franciaországot akartuk büntetni Trianonért

Egy évszázaddal ezelőtt az volt a hazafi, aki bűnözött. Aki nemzetközi botrányba sodorta hazáját a legmagasabbrangú politikusok tudtával. A hazaáruló bitangok pedig azok voltak,