Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Szeptember 06. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Tovább kínozza magát Beckhamné

Tovább kínozza magát Beckhamné

Victoria Beckhamet nem érdekli, mit mondtak az orvosok, ő akkor sem hajlandó lemondani a magassarkúról, ha teljesen tönkremegy tőle a gerince.

A hétvégét azzal töltötte a Beckham-házaspár, hogy elkezdték hozzászoktatni pici lányukat ahhoz, ami későbbi élete nagy részét ki fogja tölteni - a vásárláshoz. Azonban nem a papa karjaiban békésen szunyókáló Harper Seven volt a legérdekesebb látvány, hanem Victoria, és az ő tűsarkai. Az elmúlt pár hétben ugyanis többször lehetett arról hallani, hogy porckorongsérve van az egykori Spice Girl-nek, ami miatt csak lapos talpú cipőket hordhat, különben nemcsak rettentő fájdalmakat fog átélni, de a gerince tovább romolhat, ami megakadályozhatja a rendes mozgásban. Ehhez az orvosi utasításhoz tartotta is magát egy ideig, ám megérkeztek Christian Louboutin új, extra magas lábbelijei, amiknek a tervezéséből ő is alaposan kivette a részét. Egy ilyen különlegességet pedig nem hagyhat kipróbálás nélkül, így szombaton újra a régi Vic rótta a luxusboltokat.

De nemcsak magassarkúban tipegett, de szűk bőrnacit is húzott magára, ami egyértelműen mutatja, hogy a szerinte létező szülés utáni súlyfölöslegét leadta, amitől a lassan rajtoló New York-i divathétig akart megszabadulni. De kedvenc Viktóriánk nem szokott lazsálni, ha a szépségért való szenvedésről van szó.

Címkék: Beckham

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.