Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2019. Szeptember 23. 14:22, hétfő | Belföld
Forrás: mti/Illusztráció: pixabay

Tovább egyszerűsödött az e-kárbejelentő alkalmazás

Tovább egyszerűsödött az e-kárbejelentő alkalmazás

A fejlesztésekkel mától külföldi-, biztosítatlan-, teherautó- vagy munkagép és annak vontatmányával okozott károkat is be lehet jelenteni az applikációval, valamint el lehet indítani a kárrendezést cascóra is.

A Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) hétfőn az MTI-vel közölte: az alkalmazást a megjelenése óta több mint 220 ezren töltötték le, és több mint 4200 kárbejelentés érkezett a mai napig az e-kárbejelentőn keresztül a biztosító társaságokhoz, valamint a Mabiszhoz.

Az e-kárbejelentő applikáció a https://ekar.hu/ oldalról és az alkalmazás boltokból (Play áruház, Apple Store) ingyenesen letölthető autós kényelmi szolgáltatás. A 2019. januári megjelenése óta az alkalmazás több fejlesztésen, funkcióbővítésen ment keresztül, annak érdekében, hogy még egyszerűbb és gyorsabb kitöltést tegyen lehetővé az ügyfeleknek a kiemelten stresszes szituációkban.

A most kiadott verzióban újítás az is, hogy már nem csak a gépjárművezető kapja meg a kárbejelentést, hanem másnak is el tudja küldeni, például a tulajdonosnak, az üzembentartónak vagy a flottakezelőnek. Szintén új funkció, hogy járművekkel okozott dologi kár bejelentése (kerítés, híd, oszlop, stb.) is lehetővé vált az e-kárbejelentővel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.