Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2024. Április 16. 12:40, kedd | Helyi sport
Forrás: MTI-BUDAPEST

Torna Eb - Hat magyar férfi versenyző utazik Riminibe.

Torna Eb - Hat magyar férfi versenyző utazik Riminibe.

Kovács István szövetségi kapitány kihirdette a magyar férfi válogatott összeállítását az olaszországi torna Európa-bajnokságra.

A magyar szövetség kedden közölte, hogy a jövő szerdától május 5-ig tartó kontinensviadalon csapatban Mészáros Krisztofer, Balázs Krisztián, Tomcsányi Benedek, Kiss Balázs és Molnár Botond jut szerephez, Závory Szilárd pedig egyéni indulóként vesz részt az Eb-n.


A szövetség a közleményében idézi Kovács Istvánt, aki elmondta, hogy csapatban a cél az első nyolc közé kerülés Riminiben.
"Ezenkívül egyéni összetettben két versenyzőnket várnám a legjobb 16-ba, és további két szerfináléban bízom. Természetesen az Eb-n még van olimpiai kvótaszerzésre is lehetőség. Az a tornász harcolja ki a párizsi indulást, aki egyéni összetettben a legelőkelőbb helyen zár azok között, akik még nem rendelkeznek ötkarikás kvótával"
-

emlékeztetett rá a szakvezető, hozzátéve, hogy csapatából hárman, Mészáros Krisztofer, Balázs Krisztián és Tomcsányi Benedek lesznek érdekeltek egyéni összetettben is, azaz ők mind a hat szeren tornáznak. Közülük Balázs, illetve Tomcsányi küzd majd a kvótáért is, mivel Mészáros Krisztofer olimpiai szereplése már biztos.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:09, hétfő | Helyi sport

Sportkavalkád - sportválasztó és nosztalgia sportnap, 2024. május 31-én, a Sportcentrumban!

Válassz sportot Salgótarjánban! 2024. május 31-én, a Sportcentrumban! A salgótarjáni Városi Sportcentrumban sportválasztó és nosztalgia sportnapra várják az érdeklődőket.

2024. Április 29. 09:00, hétfő | Helyi sport

Sportoló Nemzet sportszakmai országjárás indul májusban.

Sportoló Nemzet sportszakmai országjárás indul május elején, azzal a céllal, hogy a lehető legtöbb ember megismertessen a sport területén az elmúlt 14 évben elért eredményekkel.

2024. Április 29. 08:55, hétfő | Helyi sport

RG vk - Pigniczki Fanni három szerrel döntőzött Taskentben.

A hazai Európa-bajnokságra - és a párizsi játékokra - készülő Pigniczki Fanni három szerrel döntőbe jutott a ritmikus gimnasztikázók taskenti világkupáján.

2024. Április 29. 08:50, hétfő | Helyi sport

Labdarúgó NB I - A Ferencváros nyerte az MTK elleni örökrangadót.

A már bajnok és kupadöntős Ferencváros 2-1-re győzött az MTK Budapest vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.