Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2017. Június 06. 13:08, kedd | Bulvár
Forrás: mti

Tom Cruise drogfutárnak áll

Tom Cruise drogfutárnak áll

Tom Cruise alakítja a Universal megtörtént események alapján forgatott drogdrámájának főszerepét az ősszel a mozikban kerülő American Made című filmben.

Cruise repülőgép-vezetői tudását és sármját is megcsillogtatja Doug Liman új filmjében, amelyben a CIA-nak, az amerikai Kábítószer-ellenes Hivatalnak (DEA) és Pablo Escobar drogbárónak egyszerre dolgozó pilótát alakít.

A forgatókönyv a drogfutárként és az amerikai hatóságok beépített embereként is dolgozó pilóta, Barry Seal történetét idézi fel - írta a Variety.com.

A "Kövér ember" becenevű Seal a hírhedt Medellín kartell pilótája volt, de egyúttal a CIA-nak is dolgozott. A csempész kannabiszt és kokaint szállított Dél-Amerikából az Egyesült Államokba 1976 és 1984 között.

Hogy elkerülje a börtönt, hajlandó volt együttműködni az amerikai hatóságokkal. 1986-ban egy Baton Rouge-i védett házban lőtték agyon a kartell bérgyilkosai.

A készülő film már két éve, forgatásakor a címlapokra került, mert a produkció egy kisgépe vélhetően a rossz idő miatt lezuhant Kolumbiában, a személyzet két tagja életét vesztette, egy harmadik pedig súlyosan megsérült. Cruise abban az időben szintén dolgozott a produkción, de nem volt a gépen. A Universal tavaly változtatta meg a film címét és premierjének időpontját, így a korábbi Mena helyett American Made címmel kerül a mozikba az eredetileg tervezett január helyett szeptember végén.

Cruise és Liman már A holnap határa című sci-fi akciófilmen is együtt dolgozott. Az American Made szereposztásában Domhnall Gleeson, Lola Kirke, Jesse Plemons, Jayma Mays, Sarah Wright Olsen és Caleb Landry Jones neve is olvasható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára