Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2014. Február 08. 15:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Tolvajok buktak le Érsekvadkerten

Tolvajok buktak le Érsekvadkerten

A rendőrök elfogták azt a négy férfit, akik Érsekvadkerten egy lakásból értékes televíziót tulajdonítottak el.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást R. István 18 és R. Norbert 19 éves berceli, valamint M. Csaba 18 éves érsekvadkerti és O.Gábor 28 éves balassagyarmati lakosok ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint négy férfi 2014. február 1-jén 18 óra körüli időpontban Érsekvadkerten egy családi ház kulccsal nem zárt ajtaján bementek, majd az egyik férfi a sértett a házból kihívta, míg társai a szobából eltulajdonítottak egy plazma televíziót. A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket a rendőrök még az nap elfogták, a rendőrkapitányságra előállították. M. Csabát és O. Gábort gyanúsított kihallgatásukat követően a hatóság őrizetbe vette, míg R. István és R. Norbert ellen az eljárás szabadlábon mellett van folyamatban.

Címkék: televízió

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 13:00, szerda | Helyi

Őrizetben a bolti tolvaj!

Válogatás nélkül lopott el különféle árucikkeket üzletekből az a salgótarjáni nő, akit a rendőrök őrizetbe vettek.

2024. Május 08. 12:00, szerda | Helyi

Magyar-Szlovák határmegbízotti értekezlet Nógrád vármegyében

Dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője fogadta JUDr. Jozef Levčik ezredest, a Szlovák Köztársaság Besztercebánya Kerületi Határmegbízottját, valamint Ing. Peter Csejtey ezredest a

2024. Május 08. 08:50, szerda | Helyi

Útinform: forgalomkorlátozások lesznek a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt.

Forgalomkorlátozásokra kell számítani a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt, amely szerdán 12.50 órakor Karcagról indul, és az első napon Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyét érinti - közölte az Útinform.

2024. Május 08. 08:00, szerda | Helyi

Felszakadozik a felhőzet.

Kezdetben többfelé lehet eső, zápor, délen zivatarok is kialakulhatnak, majd a nap második felében egyre kisebb területre korlátozódik a csapadék.