Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2016. November 11. 11:10, péntek | Helyi
Forrás: police

Toborzással egybekötött nyílt nap

Toborzással egybekötött nyílt nap

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság és a Balassagyarmati Rendőrkapitányság épületében várták az érdeklődőket.

Nyílt napot rendeztek a Salgótarjáni és a Balassagyarmati Rendőrkapitányságon a napokban. A két rendezvényt Ponyi Béla r, ezredes a Salgótarjáni Rendőrkapitányság vezetője, valamint Fábián Bertold r. őrnagy a Balassagyarmati Rendőrkapitányság Rendészeti Osztály vezetője nyitotta meg, és egyben köszöntötte a megjelenteket.
Az érettségi előtt álló fiatalok betekintést nyerhettek a rendőrség szervezeti felépítésébe, továbbá megismerkedhettek az életpálya előnyeivel, a rendőri pályára jelentkezés feltételeivel és a szervezet által használt technikai eszközökkel is. A program végén az érdeklődők átvehették a felvételi egységcsomagot, amelyekből a tanulók bővebben tájékozódhattak a felvételi követelményekről és a jelentkezési határidődről.
A nyílt nap keretében a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoportja a határvadász-képzés részleteiről és a felvételi követelményeiről is tájékoztatta az érdeklődőket. A programok keretében a diákoknak lehetőségük nyílt arra, hogy valósabb képet kapjanak a rendőri hivatásról.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 18:33, szerda | Helyi

Tour de Hongrie - Útinform: csütörtöki forgalomkorlátozások Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében.

A Tour de Hongrie kerékpáros körverseny második napján, csütörtökön Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében kell számítani forgalomkorlátozásokra - közölte az Útinform.

2024. Május 08. 13:00, szerda | Helyi

Őrizetben a bolti tolvaj!

Válogatás nélkül lopott el különféle árucikkeket üzletekből az a salgótarjáni nő, akit a rendőrök őrizetbe vettek.

2024. Május 08. 12:00, szerda | Helyi

Magyar-Szlovák határmegbízotti értekezlet Nógrád vármegyében

Dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője fogadta JUDr. Jozef Levčik ezredest, a Szlovák Köztársaság Besztercebánya Kerületi Határmegbízottját, valamint Ing. Peter Csejtey ezredest a

2024. Május 08. 08:50, szerda | Helyi

Útinform: forgalomkorlátozások lesznek a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt.

Forgalomkorlátozásokra kell számítani a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt, amely szerdán 12.50 órakor Karcagról indul, és az első napon Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyét érinti - közölte az Útinform.