Városlista
2023. június 3, szombat - Klotild

Hírek

2016. December 24. 09:47, szombat | Helyi
Forrás: 3100.hu

Többször megütöttek egy salgótarjáni buszsofőrt

Többször megütöttek egy salgótarjáni buszsofőrt

Egy 24 éves salgótarjáni férfit vettek őrizetbe a nyomozók.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és súlyos testi sértés kísérlet bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 24 éves salgótarjáni lakos ellen. A férfit és ismerősét csütörtökön kora este az egyik salgótarjáni menetrend szerint közlekedő helyi járati buszon viselkedett vállalhatatlanul. Ezért a jármű elhagyására szólította fel őket a busz sofőrje. Az őrizetbe vett férfi dulakodni kezdett vele, majd a buszról leszállva a földre rántotta a sofőrt. Ezt követően több alkalommal, ököllel is megütötte a sofőrt, aki a bántalmazás következtében megsérült

A 24 éves salgótarjáni lakost a rendőrök a bejelentést követően elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A férfit a salgótarjáni nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Ez idén már a második ilyen eset, melyből rendőrségi ügy lett. Márciusban a Forgách-telepen bántalmazták az egy helyi járati busz sofőrjét. Erről akkor itt írtunk.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 03. 03:00, szombat | Helyi

Szeles, napos szombat.

Egy hidegfront mögött az ország nagy részén sok napsütés várható, legfeljebb kezdetben nyugaton, délnyugaton fordulhat elő egy-egy zápor.

2023. Június 02. 19:55, péntek | Helyi

Rengeteg a kérdés és a gyanús döntés a nemrég átadott Balaton Park versenypálya körül!

Két belize-i cég, százmilliós adótartozásokban érintett izraeli–magyar pilóta és a lélegeztetőgépes üzlet egyik főszereplője áll a rejtélyes balatonfőkajári versenypálya-beruházás mögött.

2023. Június 02. 12:57, péntek | Helyi

Csat(t)lakozzanak Nógrád vármegyében is!

A népszerű közlekedésbiztonsági program kampánynyitó rendezvényét tartották meg a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság épületében.

2023. Június 02. 12:56, péntek | Helyi

Vannak, akik még nem Csat(t)lakoztak!

Nógrád vármegye közútjain a rendőrök továbbra is folyamatosan ellenőrzik a biztonsági öv, a gyermekbiztonsági rendszer és a bukósisak előírásszerű használatát.