Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2015. Augusztus 23. 14:00, vasárnap | Helyi

Többször kísérletezett rablással

Többször kísérletezett rablással

Elrendelték előzetes letartóztatását a 18 éves érsekvadkerti férfinak.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya két rendbeli folytatólagosan elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást P. Richárd 18 éves érsekvadkerti lakos ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2015. május 9. és 2015. július 24. közötti időszakban Érsekvadkert belterületén összesen négy alkalommal fenyegette meg veréssel a sértettet és szólította fel pénze átadására. A nemleges választ követően P. Richárd több alkalommal megütötte a férfit, majd a nála lévő készpénzt minden alkalommal elvette és elhagyta a helyszínt.
A 18 éves érsekvadkerti lakos megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy 2015. május hónap és 2015. augusztus 5. közötti időszakban Érsekvadkert belterületén összesen három alkalommal fenyegetett meg és szólított fel pénze átadására egy másik fiatal férfit. A gyanúsított ezt követően bántalmazta a sértettet és a nála lévő készpénzt elvette.
A feljelentést követően a rendőrök a 18 éves férfit elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. P. Richárdot a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását, melyet az illetékes bíróság elrendelt.

Forrás: police.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.

2024. Július 16. 09:00, kedd | Helyi

A Hold és az Antares együttállása lesz látható szerda este az égbolton.

Szabad szemmel is látható lesz Hold és az Antares csillag együttállása szerda este tíz órától az égbolton - tájékoztatta a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Július 16. 08:39, kedd | Helyi

Rétvári Bence: jól indult a járóbeteg-időpontfoglalás az Egészségablak alkalmazásban.

Az indulás óta napi csaknem ötszáz időpontot foglaltak a betegek az Egészségablak mobilalkalmazással a járóbeteg-szakrendelőkben.