Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2015. Augusztus 23. 14:00, vasárnap | Helyi

Többször kísérletezett rablással

Többször kísérletezett rablással

Elrendelték előzetes letartóztatását a 18 éves érsekvadkerti férfinak.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya két rendbeli folytatólagosan elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást P. Richárd 18 éves érsekvadkerti lakos ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2015. május 9. és 2015. július 24. közötti időszakban Érsekvadkert belterületén összesen négy alkalommal fenyegette meg veréssel a sértettet és szólította fel pénze átadására. A nemleges választ követően P. Richárd több alkalommal megütötte a férfit, majd a nála lévő készpénzt minden alkalommal elvette és elhagyta a helyszínt.
A 18 éves érsekvadkerti lakos megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy 2015. május hónap és 2015. augusztus 5. közötti időszakban Érsekvadkert belterületén összesen három alkalommal fenyegetett meg és szólított fel pénze átadására egy másik fiatal férfit. A gyanúsított ezt követően bántalmazta a sértettet és a nála lévő készpénzt elvette.
A feljelentést követően a rendőrök a 18 éves férfit elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. P. Richárdot a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását, melyet az illetékes bíróság elrendelt.

Forrás: police.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 12:00, szombat | Helyi

Megemlékezés Szent Flórián napján.

Május 4. Szent Flórián, a tűzoltók védőszentjének napja. Ez a nap a hivatásos, az önkormányzati, a létesítményi és az önkéntes tűzoltóké, valamint az összes tüzes mesterséget művelőé, ezen a napon valamennyiük védőszentje elő

2024. Május 04. 08:00, szombat | Helyi

Jó idő lesz hétvégén, vasárnap van esély záporokra.

Túlnyomóan napos idő várható. Kezdetben a Dunántúlon lesz több a felhő, néhol eső, zápor is előfordulhat.

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.