Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2013. Augusztus 22. 13:30, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Többen garázdálkodtak Mátraterenyén

Többen garázdálkodtak Mátraterenyén

A bátonyterenyei rendőrök elfogták és előállították a csoportos garázdaság gyanúsítottjait.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást K. Attila 50, D. Sándor 34, Cs. Zoltán 38, B. Elemér 38 éves mátraterenyei és V. József 19 éves káli lakos ellen. Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsítottak 2013. augusztus 20-án 13 óra körüli időben egy mátraterenyei családi ház előtti útszakaszon szóváltásba kerültek egy 19 éves férfival, majd lökdösődni kezdtek. Ezt követően Cs.
Zoltán a sértettet megfenyegette, melynek hatására a férfi a helyszínről elmenekült, akit gyanúsítottak és még további személyek a község területén tovább üldöztek.
A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személyeket elfogták, a rendőrkapitányságra előállították. K. Attilát és társait csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A teljes elkövetői kör tisztázása jelenleg folyamatban van.

Címkék: garázda

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 22. 17:12, hétfő | Helyi

A legszerencsésebb repülőgépbaleset

41 éve,1983. 07. 23-án történt, a legszerencsésebbnek tartott repülőgépbaleset. Egy nagy utasszállító gép kényszerleszállást hajtott végre egy nézőkkel zsúfolt autóverseny helyszínén.

2024. Július 22. 08:15, hétfő | Helyi

Visszatér a meleg nyári idő.

Sok napsütés várható, a gomolyfelhőkből elszórtan nyugaton és helyenként a Duna-Tisza közén fordulhat elő zápor, zivatar.

2024. Július 22. 08:00, hétfő | Helyi

Tűzgyújtási tilalom!!!

A tűzgyújtási tilalommal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók, továbbá az erdőterületen és a szabadban történő tűzgyújtás szabályai az alábbiakban olvashatóak.

2024. Július 22. 06:12, hétfő | Helyi

Móra Ferenc

Móra Ferenc könyveit jó olvasni: az olvasó gyönyörködik, néha együtt izgul a hősökkel, közben mosolyog, bár érzi, hogy tragédiákról van szó. Az olvasó szívébe zárja az írót.