Városlista
2022. január 17, hétfő - Antal

Hírek

2021. Május 20. 08:00, csütörtök | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Több százezer forinttal teli pénztárcát lopott a nő, elfogták

Több százezer forinttal teli pénztárcát lopott a nő, elfogták

A Veszprémi Rendőrkapitányság gyanúsítottként kihallgatta az 50 éves elkövetőt. Az ellopott értékeket a nyomozók lefoglalták, majd visszaadták a sértettnek.

A Veszprémi Rendőrkapitányságra a sértett tett feljelentést 2021. május 18-án arról, hogy aznap délelőtt a megyeszékhelyen a bevásárlás során ismeretlen elkövető ellopta a pénztárcáját, benne több százezer forint készpénzzel és az irataival. A tárca hiányát akkor vette észre, amikor egy másik boltban szeretett volna fizetni. Azonnal bement a számlavezető bankjába letiltatni a bankkártyáját, azonban ott közölték vele, hogy a kártyájával annak eltűnése után már több mint tízezer forint értékben vásároltak – közölte a rendőrség.

A rendőrség az adatgyűjtés eredményeként azonosította a feltételezett elkövetőt, egy 50 éves nőt, majd előállították, és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A Balaton-parti településen lakó gyanúsított lakásán végzett kutatás során megtalálták a nyomozók a sértett pénztárcáját, benne iratait, és a lopott pénz nagy részét, melyeket lefoglaltak. A rendőrök 2021. május 19-én visszaadták az ellopott értékeit a sértettnek.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 17. 08:48, hétfő | Belföld

Halálos késelés miatt indított hajtóvadászatot a rendőrség

Halálra késeltek egy férfit Budapesten, a XVI. kerületben vasárnap este, a tettes ellen hajtóvadászatot indított a rendőrség - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2022. Január 17. 07:00, hétfő | Belföld

A málenkij robot dunakanyari áldozataira emlékeztek Nagymaroson

Kismaros, Nagymaros és Zebegény málenkij robotra elhurcolt áldozataira emlékeztek vasárnap a Pest megyei Nagymaroson.

2022. Január 17. 06:00, hétfő | Belföld

Egy 102 éves férfi is megkapta a negyedik védőoltást a pécsi klinikán

Mintegy harminc ember - köztük egy 102 éves férfi - kapta meg a koronavírus elleni oltóanyag negyedik adagját szombaton a pécsi Klinikai Központ oltópontjain azok után,

2022. Január 17. 05:00, hétfő | Belföld

Sokszor szeles, hideg idő várható

Sokszor szeles, hideg idő várható a következő napokban. Többfelé mínusz 10 Celsius-fok alá is hűlhet a levegő, néhol napközben is fagypont körül alakulnak a maximumok.