Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Október 03. 15:00, hétfő | Helyi
Forrás: MTI

Több mint 33 kilométernyi főúti szakasz újult meg Nógrád megyében

Több mint 33 kilométernyi főúti szakasz újult meg Nógrád megyében

Áprilistól több mint 33 kilométeren újított meg főúti szakaszokat Nógrád megyében a Magyar Közút Nonprofit Zrt., a kivitelezés mintegy 3,2 milliárd forint hazai forrásból zajlott - tájékoztatta a zrt. az MTI-t.

A közlemény szerint a 21-es főúton Hatvan és Somoskőújfalu, a 22-es főúton Rétság és Salgótarján, a 23-as főúton pedig Kisterenye és Tarnalelesz között újultak meg útszakaszok. A kivitelezés mind a tizennégy Nógrád megyei szakaszon befejeződött a szerződéses határidő előtt.

Kitértek arra is, hogy országszerte 444 kilométer főúti és 119 kilométer mellékúti szakasz felújítása fejeződik be 69 milliárd forintos hazai forrásból.

Hozzátették: a felújításoknak köszönhetően több térség elérhetősége javult, csökkentek az utazási idők, emelkedett a közúti és az autóbuszos közösségi közlekedés szolgáltatási színvonala.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 21:33, csütörtök | Helyi

Tűzoltók a toronyházban.

A Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szituációs begyakorló gyakorlatot tartott a héten a vármegyeszékhely és Bátonyterenye hivatásos tűzoltóinak Salgótarjánban, az Erzsébet téren.

2024. Április 18. 21:28, csütörtök | Helyi

Közúti baleset Nagylóc és Hollókő között.

Karambolozott két személyautó kedden délután a 2122-es számú úton, Nagylóc és Hollókő között.

2024. Április 18. 17:40, csütörtök | Helyi

NGM: az Otthonfelújítási program felhívásának közzétételét széleskörű szakmai egyeztetés előzi meg.

Az Otthonfelújítási program felhívásának közzétételét széleskörű szakmai egyeztetés előzi meg közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM)

2024. Április 18. 17:00, csütörtök | Helyi

EM: Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban.

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM)