Városlista
2022. október 5, szerda - Aurél

Hírek

2016. Október 03. 15:00, hétfő | Helyi
Forrás: MTI

Több mint 33 kilométernyi főúti szakasz újult meg Nógrád megyében

Több mint 33 kilométernyi főúti szakasz újult meg Nógrád megyében

Áprilistól több mint 33 kilométeren újított meg főúti szakaszokat Nógrád megyében a Magyar Közút Nonprofit Zrt., a kivitelezés mintegy 3,2 milliárd forint hazai forrásból zajlott - tájékoztatta a zrt. az MTI-t.

A közlemény szerint a 21-es főúton Hatvan és Somoskőújfalu, a 22-es főúton Rétság és Salgótarján, a 23-as főúton pedig Kisterenye és Tarnalelesz között újultak meg útszakaszok. A kivitelezés mind a tizennégy Nógrád megyei szakaszon befejeződött a szerződéses határidő előtt.

Kitértek arra is, hogy országszerte 444 kilométer főúti és 119 kilométer mellékúti szakasz felújítása fejeződik be 69 milliárd forintos hazai forrásból.

Hozzátették: a felújításoknak köszönhetően több térség elérhetősége javult, csökkentek az utazási idők, emelkedett a közúti és az autóbuszos közösségi közlekedés szolgáltatási színvonala.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 04. 13:39, kedd | Helyi

RENDŐRI ÖSSZEFOGÁS A MENHELYRE KERÜLT ÁLLATOKÉRT

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési munkatársai az Állatok Világnapja alkalmából az elmúlt időszakban az állatok védelmére irányuló több programot és egy adománygyűjtést is szerveztek a megyében.

2022. Október 04. 11:57, kedd | Helyi

Közösen Európa biztonságáért

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság nemzetközi egyezmény alapján közös járőrszolgálatokat szervez a Szlovák Köztársaság rendőrségével az illegális migráció visszaszorítása érdekében.

2022. Október 04. 09:20, kedd | Helyi

Olasz tanárok tanulmányozzák a szakképzési rendszert Nógrádban

Hétfőtől két héten át olasz vendégtanárok tanulmányozzák a szakképzési rendszert Nógrád megyében. A Firenzéből érkezett oktatók látogatást tesznek a Nógrád Megyei Szakképzési Centrum összes salgótarjáni és balassagyarmati t

2022. Október 03. 10:51, hétfő | Helyi

4 nap alatt 3 sérült

Az elmúlt négy napon hárman sérültek meg közúti közlekedési balesetben Nógrád megye útjain.