Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2019. Február 16. 09:59, szombat | Kék hírek
Forrás: mti

Több mint 15 millió forint értékű drogot találtak egy dílernél

Több mint 15 millió forint értékű drogot találtak egy dílernél

Elfogtak a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai egy gödöllői kábítószer-kereskedőt, akinek házában több mint 15 millió forint értékű kábítószergyanús fehér port találtak

- közölte az Országos Rendőr-főkapitányság szombaton a honlapján. A közleményben azt írták, az 52 éves férfi lakhelyén és cégének fővárosi telephelyén naponta több személynek adott el kábítószert, feltehetőleg kokaint.

A Készenléti Rendőrség munkatársai csütörtökön házkutatást tartottak a férfinél, ennek során 762 gramm kábítószergyanús fehér port, a kábítószer porciózásához használt eszközöket, valamint mintegy ötmillió forintot és 2100 eurót foglaltak le. A gyanúsított lakhelyén és cégének budapesti telephelyén több kilogramm drog hígításához használt szert is találtak - tették hozzá.

A kábítószer-kereskedőn kívül elfogtak három vásárlót is, akiknek autóiból, valamint ruházatukból szintén kábítószergyanús fehér por került elő.

A gödöllői férfit kábítószer-kereskedelem, a fóti, budapesti és gödöllői vásárlókat kábítószer birtoklása miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A kereskedőt őrizetbe vették, és indítványozták letartóztatását. A rendőrség szakértők bevonásával folytatja a nyomozást - olvasható a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.

2024. Július 12. 20:16, péntek | Kék hírek

Idén is kérjük az autósokat

ÓVATOSAN, FIGYELMESEN KÖZLEKEDJENEK! Július második felétől augusztus közepéig tart legnagyobb állományú és legelterjedtebb nagyvadfajunk, az őz párzása.