Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2015. Április 08. 15:00, szerda | Helyi
Forrás: radiofocus

Több mint 10.000 látogató Hollókőn

Több mint 10.000 látogató Hollókőn

Legalább tízezer látogatót köszönthetett Hollókő az elmúlt három napban – számolt be Kelecsényi Péter, a Hollókői Világörökség-kezelő Nonprofit Kft. igazgatója a Rádió Focus Naprakész című reggeli műsorában.

Az igazgató kiemelte, hogy a jellemzően családos látogatók mellett prominens személyiségek is megtisztelték a tradíciókat életben tartó Hollókői Húsvéti Fesztivált, ahol a német és izraeli nagykövetek mellett Colleen Bell-t, az USA budapesti nagykövetét is köszönhették.

A háromnapos programsorozat színpadi eseményei mellett nagy sikere volt többek közt a felújítás és átalakítás után újranyitott várnak, de az is bebizonyosodott, hogy az Ófalu macskaköves útjának megújítása is szükséges volt. Nagyságrendekkel csökkent ugyanis a rossz burkolat miatti sérülések száma, ami egy ilyen nagyságrendű rendezvény megítélése szempontjából is fontos – emelte ki Kelecsényi Péter. Az igazgató egyúttal köszönetet mondott a rendőrségnek, a környékbeli települések polgárőrségeinek, illetve a megyéből érkező fellépőknek is – mint mondta, a rendezvény sikerére évek óta mint ezen segítőikkel közös eredményre tekintenek.

Címkék: húsvét, hollókő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 18:00, kedd | Helyi

Gyógyszertári ügyeleti beosztás Salgótarján városban 2024. május hónap.

ÜGYELETI TÁJÉKOZTATÓ

2024. Április 30. 15:15, kedd | Helyi

Salgótarjánból akartak hazajutni.

Egy bátonyterenyei pár keverte magát nagy bajba, mert lekéste az autóbuszjáratot, és bűnös módját választotta a hazajutásnak.

2024. Április 30. 13:12, kedd | Helyi

Elismerések a Rendőrség napja alkalmából.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság számos munkatársa vehetett át elismerést Szent György, a rendőrök védőszentjének ünnepe alkalmából.

2024. Április 30. 11:30, kedd | Helyi

A piros az tilos!

A közlekedési lámpa jelzéseinek a figyelmen kívül hagyása Nógrád vármegyében is a legsúlyosabb szabályszegések közé tartozik, amelynek következménye tragikus is lehet.