Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2021. Szeptember 21. 16:06, kedd | Kék hírek
Forrás: mti/fotó: police.hu

Több ezer adag kábítószert rejtett el autójában egy férfi

Több ezer adag kábítószert rejtett el autójában egy férfi

Több ezer adag kábítószert rejtett el autójában egy pécsi férfi, akit még szombaton fogtak el a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói Pécs belvárosában

- közölte a szervezet a rendőrség honlapján kedden. Az 54 éves férfi a nyomozás adatai szerint múlt csütörtökön Hollandiába utazott, hogy ott kábítószert vegyen. Szombaton este érkezett vissza Magyarországra, és éjfél előtt pár perccel intézkedtek vele szemben a rendőrök.

Autója kesztyűtartójában 4218 gramm kábítószergyanús anyagot, míg a jármű középkonzoljában 3 gramm kokaint találtak és foglaltak le a rendőrök. Az igazságügyi szakértő előzetes véleménye alapján a lefoglalt kábítószergyanús anyag amfetamin, amely - a hígítástól függően - 8-12 ezer adagnak felel meg. A lefoglalt kábítószer feketepiaci értéke mintegy 24-36 millió forint - írták.

A férfivel szemben különösen jelentős mennyiségű kábítószer birtoklása miatt indult eljárás, őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását.

Címkék: autó, drog, kábítószer, pécs

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.

2024. Július 12. 20:16, péntek | Kék hírek

Idén is kérjük az autósokat

ÓVATOSAN, FIGYELMESEN KÖZLEKEDJENEK! Július második felétől augusztus közepéig tart legnagyobb állományú és legelterjedtebb nagyvadfajunk, az őz párzása.