Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Október 25. 16:00, csütörtök | Helyi
Forrás: origo.hu

Tízezreket takaríthatunk meg egy jól megválasztott bankszámlával

Tízezreket takaríthatunk meg egy jól megválasztott bankszámlával

A jelen gazdasági körülmények között igen jelentős tízezreket, akár 60-70 ezer forintot is megspórolhatunk, ha alaposan utánajárunk, valójában mennyibe is kerül a lakossági bankszámlák vezetése az egyes bankoknál.

A bankok ügyfelei sokszor nem is gondolnák, milyen jelentős összegeket spórolhatnak meg azzal, ha részletesen végigböngészik a különféle bankok által felkínált számlakonstrukciókat. Természetesen ennek a mellőzéséhez nagymértékben hozzájárul az, hogy mindez rengeteg időt vesz igénybe. Az sem ritka, hogy 50-100 ezer forintba kerül egy számla és a banki ügyfelek figyelmetlenségének éves díja. A bankok ezeket a költségeket természetesen nem egy összegben fizettetik meg az ügyfelekkel, ezért az apró részletek jól megbújnak bankszámlakivonaton feltűntetett pénzösszegek között még inkább megterhelve a tudatlan ügyfél bankszámláját.

A biztositas.hu honlapján elérhető új, a kötelező biztosításoknál már jól bevált módszer alkalmazásával az ügyfeleknek lehetőségük nyílik arra, hogy ellenőrizzék a jelenlegi bankjuknál vezetett számlájuk költségeit és ennek alapján akár bankot is válthatnak, egy számukra kedvezőbb lehetőség felfedezését követően.

Egy egyszerű űrlap kitöltésével, amelyet a www.biztositas.hu honlapon érhetünk el 12 hazai bank 70 számlatermékét tudjuk összehasonlítani. Néhány egyszerű adat megadásával, már meg is tudhatjuk, melyik a számunkra legmegfelelőbb bank, illetve számlacsomag.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 17:40, csütörtök | Helyi

NGM: az Otthonfelújítási program felhívásának közzétételét széleskörű szakmai egyeztetés előzi meg.

Az Otthonfelújítási program felhívásának közzétételét széleskörű szakmai egyeztetés előzi meg közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM)

2024. Április 18. 17:00, csütörtök | Helyi

EM: Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban.

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM)

2024. Április 18. 16:30, csütörtök | Helyi

Adagolásjelölési hiba miatt kivonják a forgalomból egy epilepszia kezelésére szolgáló gyógyszer két gyártási tételét-

Adagolásjelölési hiba miatt kivonják a forgalomból az epilepszia kezelésére szolgáló egyik gyógyszer két gyártási tételét

2024. Április 18. 16:16, csütörtök | Helyi

Influenza - NNGYK: 9800-an fordultak orvoshoz a múlt héten.

A figyelőszolgálatban részt vevő orvosok jelentései alapján április 8-14. között 9800-an fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel - közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK)