Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2014. Május 16. 07:30, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Tizenhétezer eurót nyertek

Tizenhétezer eurót nyertek

Több mint tizenhétezer eurot nyert a Nemzetközi Visegrádi Alaptól a balassagyarmati Zobonka Néptánc Közhasznú Egyesület, amely pályázatában az I. Nemzetközi Ifjúsági Néptánc Fórum támogatását kérte.

Az egyesület által megvalósítani kívánt projektben egy hétig látnak majd vendégül Balassagyarmaton százötven fiatalt Csehországból, Lengyelországból, Szlovákiából és Magyarországról. A fesztivál kitűnő lehetőséget kínál egymás hagyományainak megismerése mellet, a további, hosszú távú együttműködések és újabb közös programok szervezésére. A Néptánc Fórum következő helyszíne jövőre már egy másik V4-es ország lehetne, így idővel mind a négy ország sorra kerülhetne ennek az új kezdeményezésnek a házigazdájaként A rendezvény sajátossága, hogy az országban ez lesz az első kimondottan ifjúsági korosztálynak szánt nemzetközi fesztivál és ezt üdvözölte a táncos szakma is.

Forrás: radiofocus.hu

Programok Nógrád megyében

Címkék: euro

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.