Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2020. November 02. 12:19, hétfő | Helyi
Forrás: police

Tisztelgés hősi halottaink előtt

Tisztelgés hősi halottaink előtt

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetői és munkatársai mindazon rendőrök és határőrök emléke előtt tisztelegtek, akik szolgálat közben haltak hősi halált.

Halottak napja alkalmából dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány és helyettesei 2020. október 30-án emlékeztek meg a rendőrség és a határőrség hősi halottairól.

A főkapitányság munkatársai Kocsis János határőr százados, Nyikos Sándor határőr törzsőrmester és Sipka József határőr törzsőrmester hősi halottak tiszteletére készült márványtáblánál rótták le kegyeletüket, és tisztelegtek továbbá az állományból elhunyt munkatársak emléke előtt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 17:21, vasárnap | Helyi

Labdarúgó NB I - Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda.

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójában, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel sze

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,