Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2017. Február 16. 07:43, csütörtök | Sport
Forrás: mti - fotó: illusztráció

Tiltott szert találtak egy válogatott jégkorongozó szervezetében

Tiltott szert találtak egy válogatott jégkorongozó szervezetében

A Magyar Antidopping Csoport (MACS) hivatalosan értesítette a Magyar Jégkorong Szövetséget (MJSZ), hogy az egyik válogatott játékos szervezetében tiltott szert találtak.

Az MJSZ honlapján olvasható szerdai közlemény kiemeli, hogy a szervezet szabályzata - összhangban a nemzetközi szövetségével - pontosan meghatározza az ilyenkor szokásos eljárás menetét.

"Az MJSZ értesítette a játékos egyesületét és a megfelelő szervezeteket arról, hogy a vizsgálat ideje alatt mostantól felfüggeszti a játékos versenyjogát. A Magyar Antidopping Csoport rendelkezett a doppingbizottság összehívásáról és a doppingfegyelmi eljárás megindításáról. A MACS tájékoztatása szerint ez önmagában még nem jelenti a doppingvétség megállapítását" - áll a közleményben.

Az MJSZ hozzáteszi: ha az eljárás olyan szakaszába ér, amikor részletekkel is szolgálhatnak, azonnal tájékoztatni fogják a közvéleményt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,