Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2014. Január 02. 15:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Tetten érték a bujáki fatolvajokat

Tetten érték a bujáki fatolvajokat

Négy személy termelte ki engedély nélkül a bujáki erdőből a fát.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást R. Csaba 45 éves, R. Csabáné 42 éves, B. Gábor 25 éves és B. Olivér 26 éves bujáki lakosok ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint gyanúsítottak 2013. december 20. és 2013. december 30. közötti időszakban egy társaság. és egy magánszemély tulajdonát képező bujáki erdőrészekből termeltek ki - az ehhez szükséges engedély nélkül - összesen 43 köbméter cser-, akác- és juharfát. Az erdészek a négy személyt december 30-án a helyszínen tetten érték és a rendőrök kiérkezéséig visszatartották.
R. Csabát és társait a járőrök elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és a nyomozók két rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Címkék: fatolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.

2024. Július 16. 09:00, kedd | Helyi

A Hold és az Antares együttállása lesz látható szerda este az égbolton.

Szabad szemmel is látható lesz Hold és az Antares csillag együttállása szerda este tíz órától az égbolton - tájékoztatta a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Július 16. 08:39, kedd | Helyi

Rétvári Bence: jól indult a járóbeteg-időpontfoglalás az Egészségablak alkalmazásban.

Az indulás óta napi csaknem ötszáz időpontot foglaltak a betegek az Egészségablak mobilalkalmazással a járóbeteg-szakrendelőkben.