Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Május 05. 15:00, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Tetten ért fatolvajok

Tetten ért fatolvajok

Nógrádszakál külterületén érte tetten a szolgálaton kívüli rendőr a két férfit.

A Szécsényi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást G. József 24 éves és G. Pál 18 éves nógrádszakáli lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. május 2-án 17 óra 30 perckor Nógrádszakál község külterületén lévő erdőben érte tetten a Szécsényi Rendőrkapitányság szolgálaton kívüli rendőre a két férfit, akik engedély nélkül vágtak ki két tölgyfát. A helyszínre érkező járőrök a két férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A hatóság tagjai a kivágott fát és az elkövetéshez használt motorfűrészt lefoglalták.

Képünk illusztráció.

További híreink
NAVinfó

Címkék: fatolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 08:30, péntek | Helyi

Mozgalmas szerdán vannak túl tűzoltóink.

Frontálisan összeütközött egy kisbusz és egy személyautó szerda délután a 2-es főúton, Nőtincs közelében.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.