Városlista
2022. augusztus 15, hétfő - Mária

Hírek

2022. Január 06. 14:50, csütörtök | PR
Forrás: (X)

Tetőtérbeépítésed van? Ne feledd a csúszásgátlót a lépcsőre!

Tetőtérbeépítésed van? Ne feledd a csúszásgátlót a lépcsőre!

Az állami támogatásokból sok tetőtérbeépítés történik mostanában. A tetőtérbe való feljutás néha problémás lehet, ezért fontos, hogy például kerüljön csúszásgátló a lépcsőre, amivel biztonságosabbá tehető a közlekedés

Attól függetlenül, hogy milyen lépcsőt sikerül a tetőtérbe való feljutáshoz beépíteni, érdemes gondoskodni a család biztonságáról. Az egyik ilyen ötlet lehet csúszásgátlót rakni a lépcsőre. Megmutatjuk, hogyan segít.

Egyszerű biztonsági eszköz a csúszásgátló a lépcsőn

Ahogy nőnek a srácok, szeretnének saját kis birodalmat. Praktikus megoldás hát, ha a gyerekszoba kerül az utólag kialakított tetőtérbeépítés során az emeletre. A gyerekek azonban szertelenek, szaladgálnak és a biztonság a legutolsó dolog, amire figyelnek. Akár fa, akár kő a lépcsőfokok anyaga, igen csúszósak lehetnek, aminek a szaladgálás közben szomorú vége lehet. Éppen ezért kell a szülőknek gondoskodni róla, hogy legyen csúszásgátló a lépcsőn.

Ha a család idősebb tagjai is jönnek segíteni, akkor számukra is nagy segítség lehet a csúszásgátló a lépcsőn. Olyan csúszásgátlók is kaphatók, amik fényvisszaverő réteggel vannak ellátva, így segítik a közlekedést olyan lépcsőkön is, ahol nincs megfelelő világítás.

Hogy néz ki a csúszásgátló?

A lépcsőre helyezhető csúszásgátló alapvetően egy öntapadó szalag, aminek a felülete érdes, így biztonságos fogást nyújt a lábak számára legyenek akár cipőben, zokniban vagy mezítláb. A csúszásgátlót a lépcsőre lehet ragasztani a biztonsági réteg lehúzása után, és kézzel is könnyedén téphető, de érdemes inkább vágni a szalag végét. A felragasztás előtt alaposan tisztítsuk meg a lépcsőfokok felületét, hogy jobb tapadást biztosítsunk, de az öntapadó réteg gyorsan köt, így felhelyezés után azonnal használható a lépcső.


Ne félj használni a csúszásgátlót a lépcsőn!

A csúszásgátló szalag rendkívül tartós, nyugodtan takaríthatod a lépcsőt tisztítószerekkel és fel is moshatod, nem fog lejönni a szalag. A jó minőségű csúszásgátló szalag olyan tartós, hogy akár kültérre is használható.

Ellenáll az UV sugárzásnak és az időjárás viszontagságainak is a szalag, és nagy tapadóereje miatt akár fa, akár kő felületre is alkalmazható, így lényegében bármilyen lépcsőt biztonságosabbá tehetünk vele.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 12. 10:06, péntek | PR

K&H: többe kerülhet az iskolakezdés – mennyivel drágultak a „gyerekslágerek”? felfelé mennek az árak

Budapest, 2022. augusztus 12. – Az infláció az iskolakezdésre is hatással van, a szülőknek a korábbinál nagyobb kiadásokkal kell számolniuk.

2022. Augusztus 08. 16:26, hétfő | PR

Újabb takarítási pályázaton nyert a Jánosik Kft.

A világ egyik legnagyobb családi vállalatánál, a mintegy 83 ezer munkavállalót foglalkoztató -

2022. Augusztus 04. 11:41, csütörtök | PR

Csavarkompresszor – a mérnöki precizitású gázsűrítő

Bár a kompresszorok relatíve egyszerű berendezések, a különféle modellek a működési elvüktől függően más-más területekre alkalmasak. Az, hogy ez miért van így, könnyen magyarázható a műszaki adottságokkal is.

2022. Augusztus 04. 11:34, csütörtök | PR

Hangoskönyvet csinálsz? Vidd hangstúdióba a felvételt!

A passzív jövedelemforrásokat egyre többen ismerik meg és keresik. Ahhoz azonban, hogy valóban tudjunk is pénzt keresni vele, minőségi termékeket kell kínálnunk.