Városlista
2024. szeptember 28, szombat - Vencel

Hírek

2024. Augusztus 12. 10:17, hétfő | Bulvár
Forrás: Karotta/Szentkuti Ákos/totalcar/web/zsuffa csaba

Tesla Cybertruck - foglalás nélkül lehet rendelni az amerikai piacon

Tesla Cybertruck - foglalás nélkül lehet rendelni az amerikai piacon

Foglalás nélkül lehet rendelni Tesla Cybertruckot az amerikai piacon. Valószínűleg minden Cybertruck-előrendelő megkapta már az autóját, ha nem mondta le a foglalást az évek alatt.

Innentől az amerikai piacon akár heteken belül elérhető a kocsi
A Tesla Cybertruck a négy keréken guruló ellentmondás, egy olyan sokkoló monstrum, amit egy ideig még biztosan szoknia kell a szemeinknek. Fotókon sok időnk volt már megismerni, 2019-es bemutatója óta közel 5 év telt el, a sorozatgyártás kezdetét pedig éves nagyságrendű csúszással végül tavaly novemberben indították el.

Cybertruck 79 - Fotó: Tj

A korai érdeklődők jelképes összeg befizetésével foglalhatták le maguknak az autót, mostanra pedig úgy néz ki, hogy aki nem hátrált ki a vásárlás elől, az jó eséllyel megkapta autóját, hiszen mostantól foglalás nélkül is lehet rendelni Amerikában az autót.

Sima kétmotoros verzióként, 512 kilométer EPA-hatótávval, 4,1 másodperc körüli 0-100-as gyorsulással és 5 tonnás vontatókapacitással nagyon gyorsan megérkezik az autó, legkésőbb szeptemberre ígéri a szállítást a Tesla, de a még brutálisabb, hárommotoros, 209 km/h végsebességű, 2,6 másodperc körüli gyorsulású Cyberbeast verzió is megérkezik még idén, október-november-december körüli szállítással. Az ára persze magasabb, mint amiről az előzetesek szóltak: helyi adók nélkül 100 ezer dollár, azaz bő 36 millió forint az alapár, Cyberbeast kiadásban pedig 41 millió forint közelébe kúszik, és akkor még külső hatótávnövelőről, és egyéb kiegészítőkről nem beszéltünk.

Cybertruck 88

A személyautós dimenziókat minden szempontból inkább felülről feszegető Cybertruck európai sorsa a gyalogosbiztonsági normák miatt sem eldöntött még, viszont hazai bemutatója már volt az autónak, ha nem láttad még, mindenképp nézd meg Karotta videóját!

______________

InfoNógrád KÖZÉLETI MAGAZIN - 1,5 éve a salgótarjániak és nógrád vármegyeiek közössége.

Fennállásunk óta a Facebook csoportunkban, a weboldalunkon és a TikTok csatornánkon közel 60.000 olvasónk kíséri figyelemmel napi tartalmainkat. 😃 Köszönjük!

Reklámok nélkül adjuk a híreket és eseményeket. Szórakozás, ismeretterjesztés és kultúra. Sport és autós magazin mellékletek.
InfoNógrád salgótarjáni és Nógrád vármegyei közéleti magazin csatornái:

CSOPORT:
https://www.facebook.com/groups/infonograd
HÍROLDAL:
https://www.infonograd.hu
TikTok:
https://www.tiktok.com/@infonograd
Twitter-X:
https://x.com/Nogradi_info
Threads:
https://www.threads.net/@infonograd_hiroldal
Instagram:
https://www.instagram.com/infonograd_hiroldal
Facebook - InfoNógrád Nógrád vármegye:
https://www.facebook.com/infonograd
Facebook - InfoNógrád Magyarország:
https://www.facebook.com/InfoNograd.kozosseg
Facebook - InfoNógrád SPORTHÍREK:
https://www.facebook.com/groups/infongrad.sporthirek
Facebook - AUTÓSOK SALGÓTARJÁNBAN:
https://www.facebook.com/groups/autosok.salgotarjanban

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.

2024. Szeptember 24. 08:00, kedd | Bulvár

Hankó Balázs a magyar modellt ajánlja az európai versenyképességi fordulat megvalósításához

Európai versenyképességi fordulatra van szükség, a magyar modell sikeres, és jó választ adhat erre - mondta Hankó Balázs kultúráért és innovációért felelős miniszter a Hungary Innovation Week nyitóeseményén hétfőn Budapesten.

2024. Szeptember 23. 07:52, hétfő | Bulvár

Az áradás elől menekülő vadak miatt kell lezárni a magyar főutat

Vasárnap korábban, már 17 órától lezárják az 55-ös főutat Pörböly és Baja között a dunai árhullám elől menekülő vadak miatt - közölte honlapján a rendőrség.

2024. Szeptember 20. 07:57, péntek | Bulvár

A Deltát vezető mesterséges intelligencia a műsor képeinek szerkesztésében is részt vesz

Nemcsak a Delta műsorvezetője a Bíró Ada nevű mesterséges intelligencia, már a műsor képeinek szerkesztésében is részt vesz - hangzott el az M1 aktuális csatorna csütörtöki adásában.