Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2023. December 02. 10:00, szombat | Sport
Forrás: MTI-BANKOK

Teqball-vb - Elődöntős a férfi, a női és a vegyes páros is Bangkokban!

Teqball-vb - Elődöntős a férfi, a női és a vegyes páros is Bangkokban!

Elődöntőbe jutott a magyar férfi, a női és a vegyes páros is a Bangkokban zajló teqball-világbajnokságon.

A magyar szövetség szombati tájékoztatása szerint a Bányik Csaba, Katz Balázs kettős a vasárnapi fináléba jutásért a thaiföldi Phakpong Dejaroen, Boonkoom Tipwong duó ellen áll asztalhoz. A magyarok a legjobb 16 között egy kuvaiti, a negyeddöntőben pedig egy francia kettőst győztek le.
A Bányik Csaba, Ács Krisztina vegyespáros a nyolcaddöntőben a román színekben indult Barabási Kinga és Szilágyi Arnold ellen nyert, a negyeddöntőben pedig egy cseh kettőst búcsúztatott. Elődöntős ellenfelük a hazai környezetben szereplő Suphawadi Wongkhamchan és Phakpong Dejaroen lesz.
A vb-újonc Péchy Petra, Vicsek Nóra kettős egy kínai és egy német duót vert meg, és a négy között a brazil Vania Moraes Da Cruz és Ester Viana Mendes vár rá.
A két egyéni magyar induló a negyeddöntőig jutott. A háromszoros világbajnok Blázsovics Ádám és a kétszeres vb-aranyérmes Janicsek Zsanett a világbajnokságok történetében először távozik majd érem nélkül.

A magyar fejlesztésű sportág - első Európán kívüli - vb-jén 61 ország 214 teqballosa indul.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 07:56, hétfő | Sport

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

2024. Július 13. 10:16, szombat | Sport

Volt adok-kapok, de győzni tudtunk!

Élménybeszámoló Jobbágy Ákostól a Prešov Rally után, ahol a dobogó legtetején végeztek.

2024. Július 12. 07:55, péntek | Sport

Csúnyán megalázta a román másodosztályú csapat a paksiakat

A kupagyőztes Paksi FC 4-0-ra kikapott hazai pályán a román Corvinul Hunedoara csapatától csütörtökön a labdarúgó Európa-liga selejtező első fordulójának első mérkőzésén.