Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2014. Május 07. 10:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Téglákkal támadt a garázda

Téglákkal támadt a garázda

A nyomozást a Pásztói Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal zárta le.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 30 éves sziráki nő ellen. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2014. január 23-án 20 óra körüli időben egy sziráki lakóház kapubejárata előtt hangosan kiabált és az ott lakó férfit és nőt szidalmazta. Ezt követően az udvarban tartózkodó és a házban lakó nőt megfenyegette, felé téglát és különféle tárgyakat dobált. A 30 éves nő ellen folytatott nyomozást a hatóság a napokban befejezte, és az ügy iratait vádemelési javaslattal a Pásztói Járási Ügyészségnek küldte meg.

InfoBlogjaink

Címkék: garázda

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 15:21, szombat | Helyi

Egyre népszerűbb az Airbnb – mit kell tudni, ha belevágnál? Jogi tanácsadás szállásadóknak!

Évről évre nő azoknak a külföldi turistáknak a száma, akik hazánkba látogatnak egy hosszabb vagy rövidebb vakáció erejéig. Sokan vannak, akik itt tartózkodásuk idejére

2024. Július 27. 14:53, szombat | Helyi

Így léphetsz fel ellene, ha az udvarodat filmezi a szomszéd kamerája

Egyre többen döntenek úgy, hogy kamerákkal védik az otthonukat, értékeiket. Azonban ezen felszerelések használatának is megvannak a szabályai, például a szomszéd udvarra nem láthat be az eszköz.

2024. Július 27. 09:00, szombat | Helyi

Szombaton kezdődik a Zenthe Nyár Salgótarjánban.

Tíz előadással, köztük vígjátékokkal, zenés darabokkal és koncertekkel várja a közönséget a Zenthe Nyár elnevezésű szabadtéri színházi fesztivál július 27. és augusztus 17. között Salgótarján főterén.

2024. Július 27. 08:15, szombat | Helyi

Nyaralóidő, kánikula.

Napos, száraz időben lesz részünk, legfeljebb csak este sodródhat be kis eséllyel a nyugati, északnyugati határhoz közeli tájakra egy-egy zápor, esetleg zivatar.