Városlista
2023. február 2, csütörtök - Karolina

Hírek

2011. Október 29. 07:58, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Tartalmas programokat kínál a Talent klub

Tartalmas programokat kínál a Talent klub

A Magyar Dal Napján, idén szeptemberben nyitotta meg kapuit a salgótarjáni Talent Alternatív Művészeti Klub.

Jó egy évvel ezelőtt történt: két budapesti fiatal – akik hosszú hét végére érkeztek Salgóra – érdeklődött, hová mehetnének el szórakozni? Mi tanácstalanul álltunk a kérdés előtt: szombaton és este Salgótarjánban?
Nagyné Hajdú Györgyi kezdeményezésének köszönhetően most már egy ilyen kérdés megválaszolása nem okozna gondot, ugyanis idén szeptemberben, éppen a Magyar Dal Napján megnyitotta kapuit a Talent Alternatív Művészeti Klub. Szép példa ez arra, hogy olyan környezetben, ahol sokak életét a panaszkodás, a válság miatti munkahelyi problémák töltik ki, akad olyan bátor szellemű vállalkozó, aki hátat fordít az élet árnyoldalának, és az ÉLET-re, a jövő reménységeire, a fiatalokra koncentrál. A Talent igényesen kialakított, barátságos hely, amely lehetőséget és segítséget ad a tartalmasabb jövőkép formálásához is.
Az eddigi rendezvényeken a légkör meglehetősen családias volt, de tegyük hozzá: nem könnyű egy „alvó” várost újraébreszteni. Csak bízni lehet abban, hogy a kitartó és lelkes munka meghozza az eredményt, és egyre többen vesznek majd részt a Talent különböző rendezvényein, mely minden korosztályt megcéloz programjaival.
Felvételünk Atlasz Attila estjén készült.

Ruzsinszki Zita

Címkék: Talentklub

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 03. 14:11, kedd | Helyi

Autóbaleset és több tűzeset hétfőn

Összeütközött két személyautó hétfő délután Salgótarjánban, a Salgó úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A balesetben két ember volt érintett, egyiküket kórházba szállították a mentőszolg

2023. Január 03. 13:58, kedd | Helyi

Átvették a támogatásokat a Nógrád megyei önkéntesek

Decemberben az ország valamennyi, 2022-ben pályázatot benyújtott önkormányzati tűzoltó-parancsnoksága és önkéntes tűzoltó egyesülete átveszi a központi költségvetésből elnyert támogatást. Ennek egy része pénzbeli, más része term

2023. Január 03. 12:27, kedd | Helyi

Pizzázni indultak, rendőrségen kötöttek ki

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség miatt indított eljárást egy 20 és egy 19 éves bárnai lakos ellen.

2023. Január 02. 10:50, hétfő | Helyi

4 NAP – 8 BALESET

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt négy napon nyolc közúti közlekedési baleset történt.