Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2015. December 28. 13:30, hétfő | Helyi
Forrás: police

Tárolás helyett használta

Tárolás helyett használta

Bíróság elé állítás javaslatával zárták le az eljárást a 21 éves varsányi férfi ellen, aki a tulajdonos engedélye nélkül autózott Szécsény külterületén a megőrzésre átvett gépkocsival.

A Szécsényi Rendőrkapitányság járőrei 2015. november 29-én 12 óra 30 perckor a 22-es számú főúton, Szécsény külterületén ellenőriztek egy tehergépkocsit és annak vezetőjét.

A rendőrök megállapították, hogy a gépjárművet vezető 21 éves varsányi férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik és a tárolásra átvett gépkocsit annak tulajdonosa engedélye és beleegyezése nélkül használta. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és jármű önkényes elvétele vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Az eljárást a nyomozók B. F. ügyében a napokban befejezték, az illetékes szabálysértési hatóság felé a feljelentést megtették. A hatóság az ügy iratait bíróság elé állítás javaslatával a Balassagyarmati Járási Ügyészségnek megküldték.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:09, szombat | Helyi

BMW-Lufthansa-megállapodás: nagyobb repülők közlekednek Debrecen és München között.

A debreceni autógyárát érintő társasági szerződést kötött a BMW Group a Lufthansa légitársasággal, ennek értelmében nagyobb befogadóképességű repülőket közlekedtetnek Debrecen és München között.

2024. Április 20. 08:00, szombat | Helyi

Elszórtan záporok előfordulhatnak.

Keleten, délkeleten számíthatunk hosszabb napos időszakokra, máshol több felhő lesz az égen.

2024. Április 20. 06:00, szombat | Helyi

Speedmarathon!!!

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata.

2024. Április 19. 19:52, péntek | Helyi

A KDNP Nógrád vármegyei választmányának ülése

A Kereszténydemokrata Néppárt Salgótarjáni Alapszervezete látta vendégül a párt vármegyei választmányát csütörtökön délután a Szent József -plébánia Réz Marián termében.