Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2017. Február 03. 09:25, péntek | Helyi
Forrás: police

Talált bankkártyával fizetett

Talált bankkártyával fizetett

A 35 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki a balassagyarmati rendőrök.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást Ó. Gyula 35 éves budapesti lakos ellen.

A jelenlegi adatok szerint a férfi 2017. február 2-án 13 óra körül egy budapesti bankautomata előtt, a földön egy bankkártyát talált. A férfi a kártyát nem adta le, majd azzal a délutáni órákban Balassagyarmaton megkísérelte kifizetni az általa vásárolt árucikkeket.

A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:01, csütörtök | Helyi

A kormány álláspontja a NATO terveivel kapcsolatban

A NATO egy ukrajnai misszió felállítását tervezi. Ez magában foglalná a katonai kiképzést és a fegyverszállítások koordinációját is.

2024. Május 16. 06:45, csütörtök | Helyi

Miért szakítanak a szerelmesek?

A tudomány feltárta, miért szakítanak a szerelmesek. Minden kapcsolat vége az energiabefektetés hiányával okolható, a matematikai modellek legalábbis ezt állítják.

2024. Május 16. 06:01, csütörtök | Helyi

Viszlát avokádó

Az éghajlatváltozás miatt a jövőben eltűnhet az avokádó. Egy friss jelentés szerint az éghajlatváltozás „szörnyű hatással” van az avokádóra. Az olyan országok termőterületein, mint Burundi, Chile, Peru, Spanyolország

2024. Május 16. 05:30, csütörtök | Helyi

Vákuummal szívják vissza a levegőbe került szén-dioxidot

Gigantikus vákuummal szívják vissza a levegőbe került szén-dioxidot Izlandon. Meglehetősen kézenfekvő megoldással veszi fel a harcot a károsanyag-kibocsátással szemben a Climewors nevű cég,