Városlista
2023. február 2, csütörtök - Karolina

Hírek

2011. November 29. 07:52, kedd | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Őt keresik a rendőrök – Ön ismeri?

Őt keresik a rendőrök – Ön ismeri?

Egy férfit keres a rendőrség a november 15-én a budapesti Thököly úti ékszerüzletben történt gyilkossággal összefüggésben – tájékoztatott a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) hétfőn.

A rendőrség a honlapján közzétett három fotót, amelyet egy biztonsági kamera rögzített, és azon egy rövid hajú, 25 év körüli, fekete színű kapucnis dzsekit viselő férfi látható.

A BRFK sajtóügyeletese azt mondta, „a nyomozás során felmerült adatok alapján szükséges a képen látható férfi személyazonosságának megállapítása”, ezért kérik, hogy aki a fotók alapján felismeri a férfit, tegyen bejelentést a rendőrségen. Arról, hogy a fotón szereplő férfinak milyen szerepe lehet a bűncselekményben, a BRFK nem kívánt felvilágosítást adni.

Az ékszerüzletben november 15-én délután találták meg az ott dolgozó 66 éves férfi holttestét, miután az áldozat felesége értesítette a rendőrséget, hogy nem tud bejutni az üzletbe. A BRFK emberölés miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Címkék: gyilkosság

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 01. 11:11, szerda | Kék hírek

Hat év börtönre ítéltek egy férfit, aki késsel fenyegetőzött egy rendőri intézkedés során

Hat év börtönbüntetésre ítéltek egy férfit, aki késsel fenyegetőzött egy rendőri intézkedés során, az ügyészség súlyosításért fellebbezett - tájékoztatta a Fővárosi Főügyészség szerdán az MTI-t.

2023. Január 06. 13:18, péntek | Kék hírek

A nyílt utcán lőtt rá rokonára Győrben

Győrben egy gázriasztó pisztolyból adott le családtagjára egy lövést a 21 éves férfi, akit a rendőrök mintegy tíz perc leforgása alatt elfogtak.

2023. Január 05. 11:41, csütörtök | Kék hírek

Egy bakonyi faluban találtak rá a rendőrök a Szlovákiából eltűnt 15 éves lányra

Egy szlovák állampolgár eltűnéséről tájékoztatta a rendőrséget a külföldi társszerve. A fiatal lány nyugtalanító eltűnését édesapja jelentette be 2023. január 3-án.

2023. Január 04. 16:18, szerda | Kék hírek

Győrbe ment bulizni szilveszterkor a 24 éves Barbara, azóta nem látták

Utoljára életjelet 2023. január 1-jén a hajnali órákban adott magáról, amikor ismeretlen személy telefonjáról felhívta az édesanyját.