Városlista
2022. december 8, csütörtök - Mária

Hírek

2022. Október 05. 09:30, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Szurkálással fenyegetőzött

Szurkálással fenyegetőzött

A Nógrád megyei rendőrök terrorcselekmény gyanújával vették őrizetbe azt a férfit, aki dohánybolt kirablásával és az alkalmazott leszúrásával fenyegetőzött. Most kettő évtől nyolc évig terjedő büntetés várhat rá.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy 30 éves pásztói hajléktalan férfi 2022. október 3-án 18 óra 21 perckor telefonon tett bejelentést egy tari dohányboltból a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére miszerint, ha a rendőrök nem mennek ki a helyszínre ahol tartózkodik, és nem intézkednek, akkor ő ki fogja rabolni a dohányboltot és le fogja szúrni a jelenleg a bejelentő közvetlen közelében tartózkodó alkalmazottat.

A dohánybolthoz küldött rendőri egységek a helyszínen elfogták az ittasan fenyegetőző bejelentőt, akit előállítottak a Pásztói Rendőrkapitányságra, ahol a rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói terrorcselekmény bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárásban a férfit gyanúsítottként hallgatták ki majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki terrorcselekmény elkövetésével fenyeget, bűntett miatt két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 08. 15:07, csütörtök | Helyi

Mindenki feketén dolgozott

Kockázatelemzés alapján bukkant a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy társaságra, akinek partnere úgy vállalt el építőipari munkát, hogy a kivitelezéshez nem is volt elegendő alkalmazottja. A partnercégnél 130 millió forintnyi áfatart

2022. December 08. 14:58, csütörtök | Helyi

A Közösségi és ifjúsági ház felújítása

Bárna önkormányzata sikeres pályázatot nyújtott be a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP_Plusz) keretében a Közösségi és ifjúsági ház felújítására. A pályázat az Európai Regionális Fejlesztési Alap

2022. December 08. 08:50, csütörtök | Helyi

Tűzhalál Cserháthalápon

Kedden délután érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint a Nógrád megyei Cserháthalápon tűz keletkezett.

2022. December 08. 08:44, csütörtök | Helyi

Önként bevallott 324 milliónyi áfát a mobiltelefon-kereskedő

Egy mobiltelefonokat értékesítő cég áfabevallásában belföldiként tüntette fel külföldi beszerzéseit. Az ellenőrzés után 324 millió forintot vallott be önként.