Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. November 17. 14:20, csütörtök | Sport
Forrás: mno.hu/MTI

Szünetel az építkezés, elmaradhat az amerikai nagydíj

Szünetel az építkezés, elmaradhat az amerikai nagydíj

Veszélybe került az Egyesült Államok Nagydíjának 2012-es megrendezése a Forma–1-ben, mivel az austini pályán szünetel az építkezés.

A helyi szervezők bejelentése szerint akkor folytatják a munkálatokat, ha biztosítékot kapnak arra, hogy lesz jövőre futam, a Forma–1 kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestone viszont jelezte: addig nem tud tárgyalni az amerikaiakkal, amíg be nem szerzik a pénzügyi garanciákról szóló dokumentumokat. Hozzátette: a vitát legkésőbb december 7-ig le kell zárni, ugyanis Újdelhiben akkor véglegesítik a 2012-es menetrendet.

A tervek szerint jövőre húszfutamos lenne a Forma–1. A sorozat március 18-án rajtol Ausztráliában, és november 25-én ér véget Brazíliában. Az Egyesült Államok Nagydíja az utolsó előtti verseny lenne, november 18-án. A Magyar GP a vb 11. állomásaként július 29-i dátummal szerepel a naptárban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.