Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2012. December 19. 14:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Szóváltásba keveredtek, verekedés lett belőle

Szóváltásba keveredtek, verekedés lett belőle

A Rétsági Rendőrkapitányságra 2012. december 17-én a délutáni órákban érkezett a bejelentés, mely szerint a Nagyoroszi belterületén az utcán egy férfit bántalmaztak.

A helyszínre érkező rendőrök a beszerzett adatok alapján megállapították, hogy egy 32 éves helybeli férfi a bejelentést megelőzően személygépkocsijával közlekedett Nagyoroszi belterületén. Őt egy 42 éves szintén nagyoroszi férfi leintette, majd gyorshajtását bírálva hangos szóváltásba kerültek, melyet tettlegesség követett. Az ügyben garázdaság miatt folytatnak büntetőeljárást, melynek során a 32 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki. Jelenleg a nyomozás folyamatban van.

Címkék: rendőr

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 10:25, szerda | Helyi

Az idei júliusi hőhullám csúcsa

Az idei júliusi hőhullám csúcsa 12 fokkal haladja meg az elmúlt évtizedek átlagát. Júliusban erős és elhúzódó hőhullám sújtja Kelet-Európát és a Balkánt,

2024. Július 17. 08:38, szerda | Helyi

A Hold és az Antares együttállása lesz látható szerda este az égbolton.

Szabad szemmel is látható lesz Hold és az Antares csillag együttállása szerda este tíz órától az égbolton - tájékoztatta a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Július 17. 08:24, szerda | Helyi

Lakástűzzel indult a hét.

A betongyám felett eltört és veszélyesen megdőlt egy villanyoszlop,Tűz ütött ki egy családi házban,Kétszer adtak munkát a korábbi vihar során lehasadt faágak a Nógrád vármegyei tűzoltóknak.

2024. Július 17. 08:15, szerda | Helyi

Tetőzik a hőség!!!

Egy legyengült hidegfront érhet el minket, emiatt egy árnyalattal mérséklődhet a forróság, de még 30 és 39 fok között alakulnak a maximumok.