Városlista
2023. február 2, csütörtök - Karolina

Hírek

2011. November 01. 20:58, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Szoros csata a megyei utánpótlás focirangadón

Szoros csata a megyei utánpótlás focirangadón

Az U13-as NB II. Közép-keleti bajnokságának Nógrád megyei rangadóján Balassagyarmat korosztályos csapata szoros csatában diadalmaskodott a Salgótarjáni Sportiskola ellen.

Az U13-as NB II. Közép-keleti bajnokságának Nógrád megyei rangadóján Balassagyarmat korosztályos csaőata szoros csatában diadalmaskodott a Salgótarjáni Sportiskola ellen.
Összeállítások, Balassagyarmat: Gulyás – Tucsek, Géringer T., Tálas, Kacsor – Balázs, Klinger, Varga, Szemesi – Gál, Géringer L. Salgótarján: Tóth - Nagy, Kiss, Simó, Orosházi - Baranyi, Zsély, Illés, Domán - Banka, Rácz.
Az első öt percben a hazai csapat alakított ki helyzeteket, ám a kezdeti nyomás és a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat: a 24. percben Rácz Dávid révén egy szabadrúgásból szerezte meg a vezetést a Salgótarján. A gól rányomta bélyegét az első félidőre, ahol többnyire a vendégek birtokolták a labdát, a gyarmati fiataloknak nem sikerült egyenlíteniük.
A fordulást követően a hazaiak átvették a kezdeményezést, sorra alakították ki a helyzeteket, míg a Salgótarján SI kontrákra rendezkedett be. A második félidő tizennyolcadik percében Balázs Simon Péternek egy védelmi hibát követően sikerült egalizálnia. Ezt követően mindkét csapat kinyílt, és sok helyzet kísérte végig a mérkőzés hátralévő részét. A találkozó hosszabbításában a gyarmatiaknak sikerült előnyt kovácsolni ebből a nagy iramból, amikor Gál Szilárd egy kontratámadás végén ért el gólt. Ezzel a találattal a Balassagyarmat 2-1-re győzött, így megerősítette első helyét a tabella élmezőnyében és hat ponttal áll a második Soroksár előtt.
Az U15-ösök mérkőzése 9-0-s hazai győzelemmel zárult A következő fordulóban a Salgótarján SI az FC Golball-94 csapatát fogadja, míg a Balassagyarmat SE Gödöllőre látogat.
Vaskor Máté

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 03. 14:11, kedd | Helyi

Autóbaleset és több tűzeset hétfőn

Összeütközött két személyautó hétfő délután Salgótarjánban, a Salgó úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A balesetben két ember volt érintett, egyiküket kórházba szállították a mentőszolg

2023. Január 03. 13:58, kedd | Helyi

Átvették a támogatásokat a Nógrád megyei önkéntesek

Decemberben az ország valamennyi, 2022-ben pályázatot benyújtott önkormányzati tűzoltó-parancsnoksága és önkéntes tűzoltó egyesülete átveszi a központi költségvetésből elnyert támogatást. Ennek egy része pénzbeli, más része term

2023. Január 03. 12:27, kedd | Helyi

Pizzázni indultak, rendőrségen kötöttek ki

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség miatt indított eljárást egy 20 és egy 19 éves bárnai lakos ellen.

2023. Január 02. 10:50, hétfő | Helyi

4 NAP – 8 BALESET

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt négy napon nyolc közúti közlekedési baleset történt.