Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2012. Október 19. 12:10, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Szoros az élmezőny a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságokban

Szoros az élmezőny a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságokban

Sok gól esett a legutóbbi fordulóban.

Győztek az éllovasok, így nincs változás a megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság keleti csoportjának élén. Kazár és Cered otthon, Karancsalja csapata pedig idegenben gyűjtötte be a három bajnoki pontot. A kilencedik forduló eredményei: Kazár – Jobbágyi 5–1, Cered – Lucfalva 2–1, Buják – Karancsberény 1–6, Zagyvaróna – Ságújfalu 3–0, Etes – Vizslás 0–2, és Karancsalja – Mátraszőlős 3–0 – ez utóbbi játék nélkül. A bajnoki tabellát a 25 pontos Kazár vezeti, míg a második helyről a 24 pontos Karancsalja, harmadik helyről pedig a 21 pontos Cered várja a folytatást.

Döntetlennel zárult a Rétság – Patak slágermérkőzés a megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokságban, és ez a pontosztozkodás a patakiak vezető helyébe, illetve a rétságiak dobogós helyébe került. Bánk idegenben, Dejtár pedig otthon nyert, így nyugaton egy kicsit átalakult az élboly. A kilencedik forduló eredményei: Rétság – Patak 0–0, Borsosberény – Bánk 0–2, Dejtár – Diósjenő 0–0, Romhány – Őrhalom 2–3, Nógrádsáp – Nézsa 4–1, Tereske – Nagyoroszi 1–1, és Ipolyszög – Szügy 2–2. A bajnoki tabellát Bánk vezeti 20 ponttal, míg a második helyen a 19 pontos Patak, harmadik helyen pedig a 18 pontos Dejtár áll.

Címkék: labdarúgás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 08:48, kedd | Helyi

Úton átkelő teknősökre figyelmeztet a természetvédelmi egyesület.

Az úton átkelő teknősök védelmére hívja fel a figyelmet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).

2024. Május 14. 08:38, kedd | Helyi

Mabisz: újabb járművekre kell kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kötni.

Bővül azoknak a járműveknek a köre július 16-tól, amelyekre kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kell kötni - hívta fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz)

2024. Május 14. 08:21, kedd | Helyi

Cannes - Kedden kezdődik a 77. cannes-i fesztivál.

A hollywoodi sztárok valamennyi generációja, Richard Gere-től Meryl Streepen át olyan feltörekvő csillagokig, mint Barry Keoghan, Jacob Elordi, Margaret Qualley és Anya Taylor-Joy.

2024. Május 14. 08:00, kedd | Helyi

Hideg reggel után kellemes, májusi idő.

Még nyugaton-délnyugaton lehet több felhő, ott kisebb csapadék is előfordulhat. Napközben aztán folytatódik a túlnyomóan napos idő csupán délen alakulhat egy-egy zápor.