Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2013. November 20. 10:32, szerda | Bulvár
Forrás: prominent.blog

Szexi modell lett a féllábú katona - Videó

Szexi modell lett a féllábú katona - Videó

Elveszítette lábát a katona, de ezzel új lehetőségek nyíltak meg számára. Ott, ahol az ember nem is gondolná. Modellként szép sikereket ér el a huszonnégy éves Alex Minsky. Afganisztánban szolgált, amikor autójával egy aknára ment és ezzel elveszítette az egyik lábát.

Negyvenhét napig feküdt kómában, és 17 hónap San Diego-i kórházban töltött idő után leszerelték. Ám őt kemény fából faragták.

Alex nem adta fel a reményt. Elhatározta, hogy kihasználja a testi adottságait, hogy betörjön a modellszakmába, és ebben még a fogyatékossága sem akadályozta meg.

Láthatóan élvezi, amit csinál és népszerű a modellek között is, egyesek szerint reményt adott a hendikeppel élőknek.

Napi kétszer tornázik és örömét leli a tetoválásban, ami látszik is a kidolgozott testén. Szó szerint múzsájává vált Tom Cullis és Michael Stokes fotósoknak. A modellkedésen kívül gitározik is.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 22. 06:12, hétfő | Bulvár

Móra Ferenc

Móra Ferenc könyveit jó olvasni: az olvasó gyönyörködik, néha együtt izgul a hősökkel, közben mosolyog, bár érzi, hogy tragédiákról van szó. Az olvasó szívébe zárja az írót.

2024. Július 19. 07:12, péntek | Bulvár

Kiki és az Első Emelet

Ma 67 esztendős. 1957. július 19-én született Patkó Béla Kiki Máté Péter-díjas magyar énekes.