Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Október 30. 11:08, szerda | Helyi
Forrás: police

Szerszámgépeket lopott, elfogták

Szerszámgépeket lopott, elfogták

Egy 40 éves bátonyterenyei férfit hallgattak ki gyanúsítottként a pásztói nyomozók.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2019. október 18-án 13 óra 42 perckor tettek bejelentést, miszerint Pásztó belterületén egy személygépkocsiból különböző szerszámokat loptak el.

A pásztói rendőrök a beszerzett adatok alapján beazonosították és 2019. október 29-én elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 40 éves bátonyterenyei lakost. A férfi a megalapozott gyanú szerint röviddel a bejelentést megelőzően egy Pásztó belterületén parkoló, nyitott személygépkocsiból láncfűrészt, dekopírfűrészt, valamint csavarbehajtót vett magához, majd egy másik járművel elhagyta a helyszínt.

A kapitányság épületébe előállított férfit a nyomozók lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.

2024. Április 25. 08:00, csütörtök | Helyi

Csak futó zápor szakíthatja meg a napsütést.

Felszakadozik a felhőzet, reggel már csak néhol eshet. Napközben a sok napsütés mellett gomolyosodni kezd az ég, és elszórtan főként a Dunántúlon.

2024. Április 24. 17:00, szerda | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...

2024. Április 24. 12:12, szerda | Helyi

Megbukott az adóellenőrzésen egy használtautó-kereskedő, 54 autót foglaltak le-

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit