Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2024. Április 10. 11:45, szerda | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Szépkorút rabolt ki!!!

Szépkorút rabolt ki!!!

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársai elfogták azt a férfit, aki a vármegyeszékhelyen egy idős nőt rabolt ki.

Egy 27 éves bárnai lakos április 6-án késő este felfigyelt a Salgó úton, a járdán gyalogló asszonyra. Követni kezdte, majd a pontos idő iránt érdeklődve megszólította. A nyugdíjas ügyet sem vetett rá, és átkelt az úttesten. A férfi kisvártatva követte őt, majd egy társasház előtt megfogta a 70 éves nő vállán a táskát, és erősen megrántotta, aminek következtében az idős koránál fogva védekezésre képtelen sértett elesett. A tettes elszaladt az erőszakkal megszerzett táskával. A sértett személyes iratain túl 3000 forintot, egy szemüveget és egy mobiltelefont zsákmányolt, de a táskát és a tartalmát menekülés közben eldobálta, csak a pénzt tartotta meg. Az idős asszony az esés következtében súlyosan megsérült.A salgótarjáni nyomozók a széles körű adatgyűjtés és a térfigyelő, valamint a biztonsági kamerák felvételeinek elemzése eredményeként azonosították, az egyenruhások pedig április 9-én elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra a bárnai férfit, aki a kihallgatása során beismerő vallomást tett. Munkatársaink őrizetbe vették a 27 éves elkövetőt, és kezdeményezték letartóztatását.

Buda Gábor r. alezredes
sajtószóvívő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:58, csütörtök | Helyi

NAV: az egyéni vállalkozók, őstermelők, áfás magánszemélyek is használhatják az szja-bevallási tervezeteket bevallásuk elkészítés

Az egyéni vállalkozók, őstermelők és az áfás magánszemélyek is használhatják az szja-bevallási tervezeteket bevallásuk elkészítéséhez hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó és Vámhivatal(NAV)

2024. Május 09. 12:21, csütörtök | Helyi

Jövő Mobilitása Szövetség: sok vállalkozásnak megéri pályázni az elektromosautó-támogatásra.

Sok vállalkozásnak megéri pályázni az elektromosautó-támogatásra a Jövő Mobilitása Szövetség (JMSZ)

2024. Május 09. 09:41, csütörtök | Helyi

Három a magyar igazság!

Egy helybeli férfi Salgótarján különböző részein három nap leforgása alatt három gépkocsit tört fel, a híres mondás azonban itt is beigazolódott. Három nap elég volt a nyomozóknak is az igazság kiderítésére és az elkövető elfogá

2024. Május 09. 09:30, csütörtök | Helyi

Közösen fejleszti a testnevelő tanárok képzését a TF és a Magyar Diáksport Szövetség.

A testnevelő tanárok képzésének fejlesztését és gyakorlatiasabbá tételét szolgálja az az együttműködési megállapodás, amelyet szerdán írt alá Sterbenz Tamás.