Városlista
2022. június 27, hétfő - László

Hírek

2019. Május 23. 11:00, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Személyi szabadság megsértése és kábítószer bitroklása

Személyi szabadság megsértése és kábítószer bitroklása

A Nógrád megyei nyomozók egy 49 éves hatvani férfit vettek bűnügyi őrizetbe.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság személyi szabadság megsértése és kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. Tibor 49 éves hatvani lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a férfi 2019. január 6-án az éjszakai órákban Etes belterületén hozzátartozóját erőszakkal arra kényszerítette, hogy személygépkocsijába szálljon be, majd őt akarata ellenére hatvani lakásába vitte. A gyanúsított ezt követően a nőt 2019. január 25-ig a lakásában tartotta, valamint szökésének megakadályozása érdekében megfélemlítette és bántalmazta is.

A végrehajtott kutatás alkalmával a nyomozók több darab előre csomagolt kábítószergyanús fehér port találtak meg és foglaltak le, melyen az elvégzett kábítószergyorsteszt pozitív jelzést adott.

A főkapitányság nyomozói a férfit elfogták, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, melyet követően őrizetbe vették. A rendőrök a napokban előterjesztést tesznek a férfi letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 24. 14:27, péntek | Helyi

Pékség telephelyéről lopott

A salgótarjáni rendőrök a nyomozás során beazonosították és elfogták azt a 33 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint egy pékség telephelyéről lopott.

2022. Június 24. 14:23, péntek | Helyi

18 migránst szállított az ukrán embercsempész

Nógrád megyében fogták el azt a magát ukrán állampolgárságúnak valló férfit, aki 18 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépéséhez.

2022. Június 23. 12:07, csütörtök | Helyi

Határőrség napja - megemlékezés és koszorúzás

Nógrád megye rendőrfőkapitánya és munkatársai a határőrök védőszentjének közeledő napja alkalmából megrendezett megemlékezésen helyezte el a kegyelet virágait a volt határőr igazgatóság épületén lévő emléktáblánál.

2022. Június 22. 13:46, szerda | Helyi

Közlekedésbiztonsági akció - vasúti átjárók

Kérjük, minden esetben tartsák be a vasúti átjárón áthaladás szabályait!